Quantcast

Moteris papasakojo apie kančias susirgus koronavirusu: plaučius raižo lyg stiklu

  • Teksto dydis:

39-erių Jane Langston šiuo metu vakariniame Londone įsikūrusioje ligoninėje bando nugalėti ją užklupusį koronavirusą. Moteris kosėja taip stipriai, kad jos plaučius apima toks didelis skausmas, jog atrodo, kad jie raižomi stiklu.

Hillingtono ligoninėje gydoma J. Langston su savo kolegomis per mobiliąją programėlę pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame ji pasakoja kaip jaučiasi ir ragina juos pasisaugoti, kad išvengtų naujojo viruso.

Jos atsiųstą filmuotą medžiagą draugai išplatino socialiniuose. Nors šiuo metu moteriai jau ženkliai pagerėję, ji tebėra intensyvios priežiūros skyriuje. Jane neslepia – kiekvienas įkvėpimas vis dar yra skausminga kova.

Kaip skelbia dailymail.co.uk, dviejų vaikų mamai koronavirusas buvo diagnozuotas praėjusį sekmadienį. Tačiau iki tol moteriai aptikta infekcija krūtinės srityje, kuriai gydyti buvo paskirti antiniotikai kartu su Ibuprofenu ir Paracetamoliu.

„Tai, kaip jaučiuosi, yra iš tiesų siaubinga, ir aš daugiau niekuomet nenoriu susidurti su būsena, kurią jaučiu dabar. Sirgau beveik penkias dienas, kol buvau išvežta į ligoninę greitosios medicinos pagalbos automobiliu. Prieš tai, kaip jau minėjau, man buvo diagnozuota infekcija krūtinės srityje ir rekomenduota vartoti Ibuprofeną bei Paracetamolį. Gerdavau po aštuonias tabletes Ibuprofeno per dieną, ir dabar manau, kad šis vaistas galėjo paaštrinti esamą dabartinę mano situaciją“, – pasakojo J. Langston.

Moteris atviravo, jog iš pradžių jai prireikė šešių litrų deguonies per dieną, dabar užtenka maždaug litro, tačiau ji vis dar negali įkvėpti be specialaus vamzdelio. O į Jane rankas yra įvesti kateteriai.

Kartu su ja intensyvios terapijos skyriuje gydomi dar du pacientai maždaug 50-60 metų amžiaus.

„Pasidalydama šiuo vaizdo įrašu, norėjau pasakyti, kad šiam virusui yra jautrūs ne tik garbaus amžiaus žmonės, bet ir jauni“, – akcentavo Jane.

Ji pabrėžė, kad vienintelis būdas save apsaugoti nuo tokių kančių, kurias šiuo metu patiria, yra saviizoliacija Moteris neslėpė, iki kol jai nebuvo diagnozuotas koronavirusas, į pastarąsias rekomendacijas ji žvelgė kaip į nesąmonę, bereikalingą chaosą. Tačiau dabar ji įsitikinusi – niekada

Šiaurės vakarų Londono gyventoja teigė, jog blogai pasijuto po to, kai kartu su vyru ir dviem dukromis grįžo iš kelionės į Krokuvą Lenkijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nepjauk grybo urodas

Nepjauk grybo urodas portretas
Daunai žurnaliugos suknisti, nekelkit bl tokiu nesamoniu jus!!! Už tokius šudus jus i teisma reikėtų paduoti!!!!

UUU

UUU portretas
kam dar su stiklais plaučius bado , - kreipkitės i durnina

Pyzdabolas

Pyzdabolas portretas
Eik tu sau, matei, ir plaučius skaudėt gali :D :D :D
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių