Quantcast

Mirtinai Anglijoje subadytos devynmetės šeima slapstosi – bijo tapti nauju taikiniu

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę Anglijoje, Bostone, 22-ejų metų lietuvis Deividas Skebas, įtariama, mirtinai subadė devynerių metų Liliją Valutytę. Mirusios mergaitės šeima dabar slapstosi, nes bijo, kad į juos taip pat gali būti nusitaikyta, rašo „The Sun“.

Aukos mamą, jos vyrą ir kitą jų penkerių metų dukrą policija perkėlė į slaptą vietą.

„Šeima labai susirūpinusi. Jie negalėjo likti namuose“, – sakė šaltinis.

„Jie nerimauja, kad tas, kas tai padarė, gali ateiti ir jų. Jie bijo, kad gali tapti taikiniu. Tai tiesiog baisu – jiems tenka neįmanoma užduotis – bandyti susitaikyti su Lilijos netektimi, tačiau jie vis tiek jaučia, kad turi apsaugoti kitą savo dukrelę“, – pridūrė jis.

D. Skebas pirmadienį atvyko į teismą. Kaip rašo „The Sun“, lietuviui buvo skirta kardomoji priemonė – suėmimas. Kitas teismo posėdis buvo paskirtas rugsėjo 19 dieną.

Mergaitė mirtinai subadyta ketvirtadienį 18.20 val. vienoje Bostono gatvėje. Lietuvis D. Skebas bandė sprukti iš įvykio vietos, tačiau buvo užfiksuotas vaizdo stebėjimo kamerų. Vaikinas buvo sulaikytas šeštadienį.

L. Pernavas: kraupų nusikaltimą lietuvis galėjo įvykdyti ir dėl psichinės būklės

D. Skebas nusikaltimą galėjo įvykdyti ir dėl savo psichinės būklės, jis anksčiau baustas už narkotinių medžiagų vartojimą, sako Lietuvos policijos atašė Jungtinėje Karalystėje Linas Pernavas.

„Britų kolegos turi duomenų, kad būtent minėtas asmuo padarė šį kraupų nusikaltimą. Kalbant apie versijas, nesinorėtų daug spekuliuoti, manau, kad bus ištirtos visos, bet, be abejo, viena iš versijų, labai tikėtina, kad bus susijusi su D. Skebo psichine sveikata. (...) Viena iš versijų, kaip ir dažniausiai tokiais atvejais yra tiriama, tai yra nusikaltimas padarytas dėl tam tikros psichinės būklės“, – antradienį LRT radijui sakė L. Pernavas.

Mums šis asmuo buvo žinomas, nors ir teistas nė karto nebuvo, tačiau baustas administracine tvarka.

Anot L. Pernavo, įtariamasis buvo žinomas Lietuvos policijos pareigūnams, baustas administracine tvarka už įvairius pažeidimus, tarp jų – ir už narkotinių medžiagų vartojimą.

„Mums šis asmuo buvo žinomas, nors ir teistas nė karto nebuvo, tačiau baustas administracine tvarka penkis kartus už visiškai skirtingus pažeidimus, pastarasis jų padarytas praėjusiais metais, jis baustas už narkotinių psichotropinių ir kitų psichiką veikiančių medžiagų vartojimą“, – sakė L. Pernavas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

BOSTONAS

BOSTONAS portretas
Čia niekam nepaslaptis, kad pati mama suko aferas agentūroje dirbdama. Nemokėdavo alga žmonėms, nelegaliai įdarbindavo ,paskui algos dingsta. Negerbė žmoniu, visaip vadino juos( atmatos, šiukšlėm) ankščiau ar vėliau jai turėjo ateiti galas visoms aferom tik gaila kad vaikai moka už motinos nusikaltimus . Labai gaila mažytės nes ne ji ten turėjo būti

Nesvarbu.

Nesvarbu. portretas
Ko niekas apie mergaites motyna nekalba kokia jinai yra??? Visas miestas zino apkalba ja nes per ja ir mire mergaite o dabar pelnosi is dukros nelaimes. Fondu desimtis sukura ir desimtim tukstanciais aukoja

Reikejo

Reikejo portretas
moketi zmonems uz darba!
VISI KOMENTARAI 39

Galerijos

Daugiau straipsnių