Quantcast

Mešką užmušęs boksininkas I. Medvedevas atsigavo ir papasakojo apie tragišką nelaimę

Rusijos boksininkas Ilja Medvedevas, užmušęs laukinę mešką ir dėl sužalojimų patekęs į reanimacijos palatą, atsigavo. Sportininkas policijos pareigūnams papasakojo apie tragišką įvykį.

23-ejų metų I. Medvedevo pasakojimą publikavo „Telegram“ kanalas „Shot“.

Sportininkas teigė, kad tą dieną, kai įvyko nelaimė, jis su draugais nutarė pažvejoti. Prieš tai vienas iš vyrų kitiems davė ginklus, jei ežere būtų paukščių.

Žygio dalyviai išsiskirstė ir vienas vyrų susidūrė su meška. Boksininkas iš pradžių išsigando ir pabėgo, tačiau vėliau sugrįžo padėti bičiuliui. Tačiau jau buvo per vėlu, su žvėrimi susidūręs vyras buvo nebegyvas.

I.Medvedevas patikino, kad jie nebrakorieniavo.

Anksčiau Rusijos žiniasklaidoje buvo pasirodžiusi boksininko nuotrauka, kurioje jis užfiksuotas po meškos užpuolimo. Nuotraukoje matyti lovoje gulintis D.Medvedevas sutvarstytu veidu. Sportininkas buvo prijungtas prie dirbtinės plaučių ventiliacijos aparato. 

AFP nuotr.

Spalio 20 d. buvo pranešta, kad  sportininkas iš Tiumenės su dviem draugais po žvejybos Irtyšiaus upėje mišku keliavo namo, o juos užpuolė meška. 48-erių metų vyras tada žuvo, o I.Medvedevas peiliu nudobė mešką, bet buvo stipriai sužalotas.

Trečias vyras nenukentėjo. Jis valtimi nuplukdė sužalotą I.Medvedevą į ligoninę.

I.Medvedevas - bokso sporto meistras. 2019-aisiais metais jis iškovojo aukso medalį Rusijos ginkluotųjų pajėgų čempionate, tapęs stipriausiu svorio kategorijoje iki 64 kg.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kam dobti ? Nusimauk kelnes ir parodyk meskai subinę. Meska, pamacius tokius didelius zandus, issigasta ir pabėga. O jei subine moteriska, tai dar geriau ..

Darius

Darius portretas
Galima buvo tik nubaidyti su dujų balionu, nebūtų reikėję žūdyti, einant į taigą visada reikia turėti dujų balioną, o su peiliu prieš mešką tai blogas pasirinkimas.

Anonimas

Anonimas portretas
Pasisekė tik žmogui Medved
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių