Quantcast

Marselyje prie žydų mokyklos sulaikytas peiliu ginkluotas vyras

Prancūzijos pietinio Marselio uostamiesčio policija penktadienį sulaikė peiliu ginkluotą vyrą, atėjusį prie vienos žydų mokyklos ir košerinio maisto turgelio, pranešė vietos tarnybos.

Pasak vietos pareigūnų, dėl šio incidento sustiprinta žydų objektai Marselyje apsauga, o tyrėjai aiškinasi įtariamojo motyvus.

Javnės mokyklos apsaugininkai pranešė prie šios įstaigos pastebėję vyrą, laikiusį rankoje peilį ir vėliau mėginusį įžengti į košerinio maisto turgelį, kur pareigūnai jį sulaikė, naujienų agentūrai AP sakė Marselio policijos atstovė.

Vaikams buvo trumpam liepta neišeiti iš mokyklos, o policija ėmėsi ieškoti sprogmenų ir galimų įtariamojo bendrininkų, pridūrė atstovė.

Pasak jos, per incidentą niekas nenukentėjo.

Policija nutempė įtariamojo automobilį ir aptvėrė teritoriją.

Vienas įvykio liudininkas pasakojo, kad policija staigiai reagavo. Pasak jo, toje vietoje nuolat būna vietos žydų bendruomenės narių.

Prancūzijoje pastaruoju metu buvo įvykdytas ne vienas žmonių gyvybių pareikalavęs išpuolis prieš žydų bendruomenes. Pietvakarainiams Tulūzos mieste 2012 metais buvo užpulta žydų mokykla, o 2015 metais buvo smogta vienai košerinio maisto krautuvei Paryžiuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Neziniukas

Neziniukas portretas
Kazin kodel juos visur taip myli? Gal kas paaiskins?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių