Quantcast

Maldyvuose dingo aštuntą mėnesį nėščia lietuvė: vyras už informaciją žada 100 tūkst. dolerių

  • Teksto dydis:

Saulę, šilumą ir puikų poilsį siūlantys Maldyvai šiais metais tapo tikru traukos objektu turistams iš viso pasaulio. Tačiau paaiškėjo, kad prieš daugiau nei savaitę prabangų kurortą Maamunagau saloje sukrėtė šiurpus įvykis – be žinios dingo 33-ejų Giedrė Vaškytė, kuri yra aštuntą mėnesį nėščia.

Kaip skelbia naujienų portalas „Khaleej Times“, Dubajaus pilietis Parmaras Gursharanjitas Singhas su žmona Giedre, kuri turi Kanados pilietybę, į penkių žvaigždučių kurortą atvyko vasario 12 d. Dubajuje gyvenanti moteris skaičiavo paskutines nėštumo savaites, šeima norėjo pailsėti prieš kūdikio atėjimą į pasaulį.

„Kitą dieną mes ilsėjomės prie baseino ir apie 15 val. 30 min. Giedrė pasakė, kad eina trumpam paplaukioti jūroje. Niekuomet nebūčiau pagalvojęs, kad šie jos žodžiai bus lemtingi ir po to prasidės tikras pragaras.

Kol ji plaukiojo, pasakiau, kad einu nusnūsti. Pabudau apie 18 val. 30 min, bet jos šalia nebuvo. Paskambinau į viešbučio registratūrą paklausti, galbūt ją kas nors matė, bet teigiamo atsakymo nesulaukiau. Tuomet prasidėjo tikra panika ir mes pradėjome jos paiešką“, – sunkiai rinkdamas žodžius kalbėjo vyras.

Dar kitą dieną, vasario 14 d., vietinėje policijos nuovadoje jis užpildė pareiškimą apie žmonos dingimą. Pirmąsias penkias dienas buvo dedamos visos pastangos G. Vaškytės ieškant sausumoje, aplink salynus, gilesniuose vandenyse nardant.

Giedrė Vaškytė. „Twitter“ nuotr.

„Praėjo jau tiek daug dienų, o vietiniai pareigūnai mums neduoda jokių atsakymų. Galiausiai, jie pranešė, kad nutraukė jos paiešką. Nežinau, ar ji paskendo, ar ją kas pagrobė, galbūt kas nuskriaudė, gal ji susižeidė vandenyje. Bet man reikia atsakymų, kas atsitiko“, – teigė moters sutuoktinis.

Maldyvų policijos pareigūnai spėja, kad moteris galėjo paskęsti.

„Lemtingą dieną ji nardė šalia paplūdimio. Galbūt ją įtraukė srovė, galbūt ji nuplaukė per toli, mes to nežinome. Vis dėlto, mes tvirtai įsitikinę, kad minėta moteris paskendo. Nuo to laiko nesulaukėme jokių naujų įvykio įrodymų. Nors, žinoma, byla dar nėra uždaryta. Didžiausia viltis būtų ją rasti gyvą ir sveiką, nors, tikėtina, ši viltis kasdien vis mažėja“, – kalbėjo policijos nuovados vyriausiasis pareigūnas.

G. Vaškytės sutuoktinis, valdantis pelningus verslus Dubajuje ir Kanadoje, pasiūlė 100 tūkst. dolerių atlygį už informaciją, kur yra jo žmona.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/nusikaltimai-ir-nelaimes/maldyvuose-dingo-astunta-menesi-nescia-lietuve



NAUJAUSI KOMENTARAI

manau

manau portretas
Ko gero jis vienas atvyko su meiluze ir tos moteriskes dokumentais o ta moterele pradangino dar budamas namuose

Tai kad vyrelis

Tai kad vyrelis portretas
Jau buvo kaltintas pirmo laipsnio zmogzudyste... Panasu i tradicija

Anonimas

Anonimas portretas
..koks siaubas,,neshcia moteri leisti i jura,,,o pats nuejo miegoti ,,zino,kad jos nera ,,todel ir siulo 100 tukst.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių