Quantcast

A. Lukašenka: streikuojantys žiniasklaidos darbuotojai keičiami rusų žurnalistais

Baltarusijos prezidentas Aliaksandras Lukašenka patvirtino, jog streikuojančius valstybinės žiniasklaidos darbuotojus jo prašymus keičia žurnalistai iš Rusijos.

„Šventa vieta niekada nebūna tuščia. Rusijoje turime apie 60 tūkst. vadinamųjų kviestinių darbuotojų. Įvairiose pozicijose, net politikoje. Rusai mums jokių pretenzijų nekelia“, – sakė A. Lukašenka, penktadienį kalbėdamasis su žemės ūkio komplekso „Dzeržinsk“ darbuotojais.

Jį cituoja valstybinė naujienų agentūra BelTA.

A. Lukašenkos žodžiais, idėja pritraukti Rusijos žurnalistų kilo po to, kai dalis valstybinės televizijos darbuotojų „išbėgo į gatves ir pradėjo mitinguoti“.

„Vis dėto reikia suprasti, kad niekur nesate laukiami – konkurencija didelė. Paprašiau rusų: duokite mums dvi ar tris žurnalistų grupes dėl viso ko. Tai yra šeši ar devyni žmonės iš pažangiausios televizijos“, – teigė A. Lukašenka.

„Ir tegul mūsų jaunimas pažiūri, kaip jie dirba. Klausykite, dar šios dvi ar trys grupės neatvyko, o pusė tų, kurie bėgiojo aplink „Belteleradio“ pastatą, sugrįžo. Aš sakau: gerai, šiandien priimsime atgal. O kas ryt pasitrauks, atgal kelio nebus“, – pridūrė jis.

Baltarusijos valstybinės televizijos ir radijo atstovai patvirtino apie pradėjusius dirbti žurnalistus iš Rusijos.

Streikuojantys „Belaruskalij“ darbuotojai bus pakeisti kalnakasiais iš Ukrainos

Streikuojantys kalio trąšų milžinės „Belaruskalij“ darbuotojai gali būti pakeisti kalnakasiais iš kitų šalių.

„Jūs streikuojate? Tiek to. Aš nurodau direktoriui: nereikia bėgioti iš paskos jų. Salihorske yra 2 tūkst. žmonių, kurie nori dirbti „Belaruskalij“. Jie ateis, o jei neateis – bedarbių pasaulyje daug. Atvažiuos kalnakasiai iš Ukrainos. Ten jūra jų, neturinčiųjų darbo“, – pareiškė A. Lukašenka.

Jį cituoja valstybinė naujienų agentūra BelTA.



NAUJAUSI KOMENTARAI

marinakosel toscka com

marinakosel toscka com portretas
Kalašnikovas yra laisvės kovotojų ginklas. Čia diktatorius gina laisvę suklastoti rinkimus. Žinodamas, kad dėl šio reikalavimo gali kilti pavojus. dėl šios priežasties jo saugumui reikalingas ginklas. Prancūzijoje sakome „jis turi puodelius“. Iš baimės jis daro kelnaites.

Anonimas

Anonimas portretas
Jau susitvarkė...

CHA

CHA portretas
CHA! nesinervinkite [isvada}} jau jis -.nesusitvarkys ..cia .kaip toje dainoje:jescio ne vecher,,, jaunimas homo-sovietika pralenke; ...nors apie belorusius nelabai ka zinau ;;;tai didziules Rusijos pakrascio zmones,ir kalba ju --nei shiokia --nei tokia pavelavo batka ,,isnesti savo laptius
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių