Quantcast

Los Andžele per reperio atminimo ceremoniją sužeisti 19 žmonių

  • Teksto dydis:

Los Andžele per pirmadienį surengtą nužudyto reperio Nipsey Hussle'o (Nipsio Haslo) atminimo ceremoniją kilus spūsčiai buvo sužeisti 19 žmonių, paskelbė miesto priešgaisrinė tarnyba.

Šimtai žmonių susirinko pietinėje miesto dalyje, šalia drabužių parduotuvės „The Marathon Clothing“, kur sekmadienį buvo nušautas „Grammy“ statulėlei nominuotas atlikėjas. Per tą išpuolį, galimai susijusį su gaujų konfliktu, taip pat buvo sužeisti du žmonės.

Spūstis kilo ceremonijos metu, kiek po 20 val. vietos (antradienį 6 val. Lietuvos) laiku, tačiau kol kas nenustatyta incidento priežasties.

„Pranešimai, kad per ceremoniją nuaidėjo šūvių, panašu, nepasitvirtino. Vis dėlto per chaosą buvo sužeista žmonių, ir mes mėginame atkurti tvarką“, – socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė Los Andželo policijos departamentas (LAPD).

Priešgaisrinės tarnybos pranešime sakoma, kad iš įvykio vietos buvo išvežta 19 sužeistų žmonių, iš kurių du yra kritinės būklės, o dar du patyrė rimtų traumų. Likusieji patyrė „grėsmės gyvybei nekeliančių sužeidimų“.

Kaip nurodė tarnyba, nėra „jokių įrodymų, kad esama šautinių žaizdų“, o dauguma nukentėjusiųjų buvo „sužaloti per spūstį“.

Tuo metu vienas LAPD atstovas pranešė naujienų agentūrai AFP, kad kai kuriems nukentėjusiesiems „galimai buvo durta“ peiliu.

N. Hussle'as nepasiekė didelės komercinės sėkmės, bet kolegos jį labai gerbė. Jo albumas „Victory Lap“ šiemet buvo nominuotas „Grammy“ geriausio repo albumo kategorijoje, o užuojautą dėl reperio netikėtos žūties išreiškė hiphopo superžvaigždės.

LAPD atskirame „Twitter“ pranešime atskleidė tebeieškomo įtariamojo tapatybę, tai – 29 metų Ericas Holderis (Erikas Holderis).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių