Quantcast

Londone mirtiną avariją sukėlęs ir iš įvykio vietos pabėgęs lietuvis sulaukė bausmės

  • Teksto dydis:

Bausmės sulaukė jaunas lietuvis Karolis Andriukaitis, kuris pavasarį Rytų Londone sukėlė mirtiną avariją ir pabėgo iš įvykio vietos. Tiesa, žuvusio žmogaus artimieji pasipiktino pernelyg švelniu nuosprendžiu.

Tragiška avarija įvyko balandžio 30-ąją, anksti ryte Dagenhame, o teismas jos kaltininkui nuosprendį paskelbė praėjusią savaitę. Lietuvis nuteistas 4 metų ir 8 mėnesių laisvės atėmimo bausme.

Avarijoje žuvusio 57-erių paštininko Jeffo Hollio dukra Jamie tvirtina, kad tai smūgis per veidą. Esą avariją sukėlęs ir iš įvykio vietos pabėgęs asmuo privalo sulaukti griežtesnės bausmės. Galbūt, jei jis nebūtų pabėgęs ir laiku iškvietęs pagalbą – tėtis dar būtų gyvas.

„Mes jaučiamės labai nusivylę. Mes dėjome visas viltis, kad šis asmuo gaus maksimalią bausmę. Tai bent šiek tiek būtų nuraminę mūsų širdis, kad dėl tokios skaudžios mūsų netekties tas asmuo būtų sulaukęs griežtos bausmės ir bent šiek tiek būtų įvykdytas teisingumas. Tačiau 56 mėnesių sprendimas man kaip insultas. Tas sprendimas dar kartą sugniuždė mūsų šeimą. Tėtis buvo mūsų šeimos šviesa, jos buvo geros širdies žmogus. Jis to nenusipelnė“, – kalbėjo žuvusiojo dukra.

Moterį taip pat piktina faktas, kad sulaikytas lietuvis pradžioje neigė bet kokius jam mestus kaltinimus. Parodymus jis pakeitė tik per pakartotinę apklausą. „Kai išgirdome, kad sulaikytas asmuo tvirtina esąs nekaltas, iškart supratome, kad ši byla tęsis labai ilgai. Suvokiau, kad negalėsime gyventi ramiai, kol nebus surastas žmogus, kuris taip žiauriai pasielgė. Neslėpsiu, kai jis vėliau prisipažino, man šiek tiek palengvėjo. Bent turėjome žmogų, kurį galime kaltinti“, – pridūrė dukra.

Vis dėlto, teismo sprendimo šeima skųsti neketina. Jie tvirtina, kad tai būtų dar vienas skaudus smūgis jų šeimai, o jie tenori, kad tėtis ilsėtųsi ramybėje.

Primename, kad kraupi avarija įvyko Oxlow Lane ir Heathway gatvių sankryžoje, kai 22 metų lietuvis gerokai viršijo greitį ir, nesuvaldęs automobilio, rėžėsi į priešprieša važiavusį kitą automobilį. Maža to, lietuvis su dar vienu automobilyje buvusiu keleiviu sugebėjo išsikrapštyti iš automobilio ir pabėgti iš įvykio vietos.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/nusikaltimai-ir-nelaimes/zmogu-mirti-palikes-lietuvis-sulauke-bausmes



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaimietis...

kaimietis... portretas
o kur dingo duomenų apsauga...,kodel Lietuvoje padariusių nusikaltimus neįvardinat,o jeigu jau lietuvis yra užsienyje,tada prašau,žinokit...,aš tai paduočiau į teismą...,nors man pofik,bet realiai diskriminacija pilna...

Anonimas

Anonimas portretas
Ons yr pydars

lietuvoj tiek metu kalejimo nebutu gaves

lietuvoj tiek metu kalejimo nebutu gaves portretas
net jei girtas butu du kartus pervaziaves blaivu pescia ejusy per pesciuju pereja....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių