Quantcast

Lenkijoje prekybos tinklo darbuotojai rado kokaino partiją, paslėptą bananų siuntose

Lenkijos policija penktadienį paskelbė konfiskavusi 160 kg kokaino partiją, paslėptą keliose bananų siuntose, pristatytose prancūzų prekybos tinklo „Carrefour“ filialui.

„Carrefour Polska“ pranešė, kad jos darbuotojai Varšuvos centre ketvirtadienį aptiko „įtartinų paketų naujoje bananų siuntoje“.

„Jie nedelsdami pranešė policijai, kuri greitai konfiskavo siuntą ir pradėjo šiuo metu besitęsiantį tyrimą, – bendrovės atstovus citavo Lenkijos naujienų agentūra PAP. – Mūsų tinklas visapusiškai bendradarbiauja su tyrėjais.“

Tviteryje paskelbtame policijos vaizdo įraše matyti žalios spalvos paketai su kokainu, paslėpti bananams skirtose kartoninėse dėžėse.

Teisėsauga paskaičiavo, kad konfiskuotų medžiagų vertė juodojoje rinkoje siekia 6,7 mln. eurų, bet nepatikslino, iš kur buvo atgabenta siunta.

Kaip PAP informavo Varšuvos policijos atstovas Sylwesteris Marczakas (Sylvesteris Marčakas), narkotikai buvo perimti „keliose vietose“ Mazovijoje – regione, kuriam priklauso ir Lenkijos sostinė, taip pat kaimyninėje Lodzės vaivadijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių