Quantcast

Lemtingas susitikimas: po Kalėdų nuo COVID-19 mirė keturi vienos šeimos nariai

  • Teksto dydis:

Per Kalėdas dalyje Anglijos buvo leidžiama sudaryti šeimos burbulą ir vienai dienai susitikti bent trims namų ūkiams. Mackwortho mieste, Derbyshire gyvenusi šeima nenutuokė, kad toks burbulo suformavimas bus lemtingas. Praėjus kelioms savaitėms nuo švenčių koronavirusas pasiglemžė net keturių šeimos narių gyvybes.

Kaip rašo „Dailymail“, nuo pat praėjusių metų kovo, kai buvo paskelbtas karantinas, šeimos nariai sąžiningai saugojosi būdami namuose ir nesusitikdami. Dalis šeimos narių – garbaus amžiaus. Tačiau prieš Kalėdas dalyje šalies ministras Borisas Johnsonas šiek tiek sušvelnino karantino taisykles ir vienai dienai leido susitikti.

Kalėdinį šeimos burbulą vos kelioms valandoms suformavo trys namų ūkiai: 50-metės Tracy gyvenimo partneris 48 metų Darrenas, taip pat jo 79-erių ir 82-ejų metų amžiaus tėvai bei 70-metį perkopęs dėdė. Tačiau praėjus šventėms, šeimos idilė sugriuvo.

„Darrenas pas tėvus užsuko vos valandai, dviem, buvo vakaras. Jie nesimatė ilgą laiką, norėjo tik pasilabinti. Viskas pradėjo byrėti po Kalėdų. Gruodžio 27 d. jo mama parkrito ir susižeidė koją, todėl teko skubiai vykti į ligoninę. Tada dar po poros dienų ji pradėjo jaustis labai silpnai, nuolat jautė nuovargį. Jai atliko koronaviruso testą, jis buvo teigiamas. Ir staiga jos sveikata tiesiog valandomis prastėjo“, – pasakojo moteris.

Tracy ir jos mylimasis Darrenas. Socialinio tinklo nuotr.

Nepraėjus nei savaitei, visi šeimos nariai pasijuto prastai. Visiems atlikus koronaviruso testus paaiškėjo, kad jie – teigiami.

„Netrukus prastai pasijuto ir Darrenas, jis pradėjo kosėti, lyg ir darėsi sunkiau įkvėpti oro. Gruodžio 29 d. paskambinau greitajai, jį išvežė į ligoninę. Naujųjų metų dieną man pranešė, kad jį jungia prie dirbtinio kvėpavimo aparatų. Dar pasikalbėjau su juo, pasakiau, kad saugotų save, viskas bus gerai. Ir tai buvo mano paskutiniai jam ištarti žodžiai. Devynias dienas jis pragulėjo pajungtas prie kvėpavimo aparatų“, – neslėpė pašnekovė.

Deja, per tą laikotarpį, sausio 4 ir 6 dienomis, anapilin iškeliavo abu vyro tėvai. Darrenas nebeatsigavo ir jo gyvybė užgeso sausio 11 d. Jo dėdė mirė praėjus dar kelioms dienoms.

Šiais metais Tracy ir Darrenas turėjo atšvęsti vestuves – kartu jiedu praleido 12 metų ir planavo, kad šiais metais meilę prisieks ir prieš Dievą. Deja, kaip dabar sako moteris, koronavirusas iš jos atėmė gyvenimo meilę ir viltį.

„Norėčiau, kad visoje šalyje būtų galiojęs draudimas nesusitikti per Kalėdas. Vyriausybė nepadarė visko iki galo, jie nedraudė susitikti. Dabar, stovėdamas prieš gyventojus ir sakydamas, kad apgailestauja dėl mūsų netekčių, jis nesupranta, ką sako“, – kritikos ministrui negailėjo moteris.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/koronavirusas/po-susitikimo-per-kaledas-mire-4-seimos-nariai



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip žinoma

Taip žinoma portretas
Seniau žmonės nemirdavo. Nuo gripo, tuberkuliozės, hepatito, cukraligės, vėžio, širdies ir kraujagyslių ligų... Jei galvojate, kad sėdėdami izoliacijoje ir metų metais karantinuodamiesi ar skiepydamiesi išvengsit mirties - esate juokingi. Esu liudininkas savo artimų pažįstamų mirties, jiems būnant visiškai sveikiems 14, 16, 30, 40, 43 metų amžiaus. O čia straipsnyje ligoti senukai. Sąžinės turėkit...

Anonimas

Anonimas portretas
Koks mažvaikis sugalvojo tą kvailą "burbulą" ? Kodėl ne pūslė ? Nei šis, nei tas...

tadas

tadas portretas
va cia tai burbulas.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių