Quantcast

Kremlius linki savo kritikui A. Navalnui „kuo greičiau pasveikti“

Kremlius ketvirtadienį pareiškė skaitęs pranešimus, kad pagrindinis prezidento Vladimiro Putino kritiko Aleksejaus Navalno sveikata smarkiai pašlijo, ir linki jam pasveikti.

„Mes skaitome informaciją... Mes žinome, kad jis yra sunkios būklės... Suprantama, kaip ir bet kuriam kitam mūsų šalies piliečiui, jam linkime kuo greičiau pasveikti“, -  Kremliaus atstovas Dmitrijus Peskovas sakė žurnalistams.

D. Peskovo taip pat paklausė, ar Kremlius girdėjo tokią versiją, kad opozicijos lyderis buvo apnuodytas haliucinogenais.

„Kol kas, kiek mes žinome, tyrimų rezultatų nėra. Todėl visos prielaidos tėra tik prielaidos, kad tai buvo apnuodijimas. Tai turi būti patvirtinta laboratorijoje. Paprasčiausiai reikia sulaukti tyrimų rezultatų ir, jeigu tai buvo apnuodijimas – tuomet kuo“, – atsakė V. Putino atstovas spaudai.

Pasak jo, gydytojai imasi visų būtinų veiksmų.

„Be to, jie pakankamai atvirai pateikia išsamią informaciją apie tai, kad vyksta“, – kalbėjo D. Peskovas.

Atsakydamas į klausimą, ar Kremlius tarpininkautų, jeigu A. Navalną reikėtų perkelti gydytis į kliniką užsienyje, kai sienos uždarytos, D. Peskovas taip pat patikino, kad prireikus Kremlius bus pasirengęs nagrinėti prašymą, jeigu jis bus pateiktas.

„Jeigu kreipsis į Kremlių arba į Sveikatos ministeriją, arba kreipsis į bet kurią žinybą – žinoma. Daugybė Rusijos piliečių šiomis dienomis, nors sienos ir uždarytos, išvažiuoja gydytis į užsienį. Ir žinoma, mes būsime pasirengę tokios prašymus peržiūrėti labai operatyviai, jeigu jų bus“, – kalbėjo D. Peskovas žurnalistams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Baisu ir

Baisu ir portretas
Šlykštu

tulpes@....

tulpes@.... portretas
As tai Putino vietoje pasiusciau pacius geriausius Rusijos ir uzsienio medikus, kad atpompuoti ta pridurka Navalna
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių