Quantcast

Koronaviruso proveržis užfiksuotas Nigerio misijoje Jungtinėse Tautose

Jungtinės Tautos antradienį atšaukė visus tiesioginius susitikimus, vienai organizacijos narei paskelbus, kad penkiems jos darbuotojams testais buvo patvirtinta koronavirusinė infekcija.

JT medicinos tarnyba rekomendavo atšaukti tiesioginius susitikimus, kol atsekami kontaktą su užsikrėtusiaisiais turėję asmenys, sakoma Jungtinių Tautų Generalinės Asamblėjos vadovo turko Volkano Bozkiro laiške 193 JT valstybėms, kuris paskelbtas pirmadienį.

V. Bozkiras nenurodė, kurioje iš JT misijų registruotas COVID-19 infekcijos protrūkis, bet vienas šaltinis informavo, kad tai įvyko Nigerio misijoje. Nigeris šiuo metu yra nenuolatinis Saugumo Tarybos narys.

15 narių Saugumo Taryba antradienį turėjo surengti kas mėnesį rengiamą tiesioginį posėdį dėl padėties Sirijoje, tačiau dabar jis vyks nuotoliniu būdu.

Tai pirmas kartas nuo vasaros, kai JT atšaukė tiesioginius susitikimus dėl COVID-19 pandemijos. Vis dėlto dauguma posėdžių iki šiol vis tiek vyko virtualiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tik

tik portretas
reikejo pridurt kad JT tai dar visos a frikos negru kaip ir PSO irgi nieko bendro su pasauliu neturi nes vakdo bilgeic statytiniai irgi juckiai ir Trumas juos visus pasalins...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių