Quantcast

Lenkijos ministerija neigia, kad šalyje užfiksuotas pirmasis koronaviruso atvejis

  • Teksto dydis:

Lenkijos sveikatos ministerija paneigė žiniasklaidoje pasirodžiusią informaciją, kad šalyje užfiksuotas pirmasis koronaviruso atvejis.

Buvo pranešta, kad Lodzės gyventoja, kuriai tyrimas parodė susirgimą koronavirusu, vasario 22 d. lėktuvu grįžo iš Tailando į Varšuvą. Po to traukiniu nuvyko į Lodzę, skelbia delfi.lt.

Primename, kad naujų užsikrėtimo atvejų aptinkama daugelyje Europos šalių. Daugelis jų susiję su didžiausiu žemyne protrūkiu šiaurės Italijoje.

Kelių šalių vyriausybės rekomendavo nesilankyti Italijoje, kur užsikrėtusių COVID-19 nustatyta jau daugiau kaip 400, o 12 pacientų mirė.

Kaip nurodo Pasaulio sveikatos organizacija, COVID-19 protrūkis nusinešė daugiau kaip 2,7 tūkst. žmonių gyvybių. Naujuoju koronavirusu 35 šalyse užsikrėtė daugiau kaip 80 tūkst. žmonių, bet didžioji jų dalis išlieka Kinijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
lenkai neigia, užtat mūsiškiai viską žino, ir taip persūdo, kad baisu.

...

... portretas
Ach tie slavai... rusai Černobylį irgi ilgai neigė...

++++++++++++++++++

++++++++++++++++++ portretas
Giesmė Rūsčią dieną amžiai lemia pagal pranašystę seną: pelenai palaidos žemę. Kaip tada visi drebėsim, kai prieš Viešpatį stovėsim, atsakyti jam turėsim! Nuaidės baisus trimitas ir minias nesuskaitytas šauks, kur sostas pastatytas. Ims mirtis, gamta drebėti ir numirėliai kalbėti, teisiančiam atsakinėti. Knygos bus atidarytos, kur kaltybės surašytos, nusidėjėlių darytos. Soste sėdintis Teisėjas, Nedorybėms paaiškėjus, baus, atradęs nusidėjus. Ką aš vargšas jam sakysiu? Užtarimo ką prašysiu, kai save kaltą išvysiu? Viešpatie, piktiems siaubingas, o silpniesiems maloningas, gelbėk ir mane, meilingas. Mielas Jėzau, atsiminki, ir manęs nepaskandinki, bet nuo pražūties apginki.Nusižeminęs šaukiuosi, iš visos širdies gailiuosi, laimės iš tavęs viliuosi. Dieną rūsčią ir verksmingą, kai iš dulkių stebuklingai kelsis nusikaltę žmonės, Dieve, jiems atleisk maloniai; Jėzau, būki gailestingas, duok jiems atilsį laimingą. Amen.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių