Quantcast

Koronavirus „gimtinė“ vėl atveriama skrydžiams

Koronaviruso protrūkio epicentru laikomas Kinijos Uhano miestas po aštuonių mėnesių pertraukos atsivėrė tarptautiniams skrydžiams.

Kinija tarptautinius skrydžius uždraudė dar kovą, kai išaugo pasaulinis susirūpinimas dėl COVID-19 plitimo. Šalyje protrūkis iš esmės jau suvaldytas, valdžiai ėmusis kelionių apribojimų, testavimo ir karantino priemonių.

Trečiadienio rytą Uhano „Tianhe“ tarptautiniame oro uoste nusileido Pietų Korėjos vežėjo „T'Way“ orlaivis su 60 keleivių, paskelbė valstybinis transliuotojas CCTV. Atvykusių keleivių pasus tikrino pareigūnai, dėvintys veido kaukes ir baltus apsauginius kostiumus.

Uhano civilinės aviacijos biuro direktorė Yizhuo Li transliuotojui CCTV sakė, kad visi į Uhaną atvykę tarptautiniai keliautojai per 72 valandas nuo atvykimo datos turės pasidaryti koronaviruso testą.

Kinija į šalį vis dar draudžia atvykti daugumai užsienio keliautojų, o tiems žmonėms, kuriems suteikiami įvažiavimo leidimai, nurodoma dvi savaites karantinuotis.

Pietų Korėjos vežėja „T'Way“ tarp Uhano ir Pietų Korėjoje esančio „Incheon“ tarptautinio oro uosto vykdys vieną skrydį per savaitę, sakė Kinijos civilinės aviacijos administracija (CAAC).

Kituose Kinijos miestuose, įskaitant Pekiną ir Šanchajų, taip pat jau leidžiama vykdyti tarptautinius skrydžius, tačiau juose sugriežtinti vizų suteikimo procesai ir sveikatos patikrinimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Salin kinu komunistelius

Salin kinu komunistelius portretas
Geriau cisus skrydzius i kinija uzdraustu. Tegul su rusija draugauja rusomongolai su kinais.

Neklaidinkite

Neklaidinkite portretas
Koronoviruso gimtinė yra Rusijos miestas Novosibirskas.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių