Quantcast

Didžiulė vilkikų avarija netoli Berlyno: sužeistas įmonės „Girteka“ vairuotojas

Greitkelyje netoli Berlyno trečiadienį susidūrė keturi vilkikai, nukentėjo Lietuvos įmonės „Girteka Logistics“ vairuotojas, pusdieniui buvo sutrikdytas eismas.

Kaip skelbia Vokietijos naujienų portalas rbb24.de, avarija įvyko trečiadienį priešpiet greitkelyje už keliasdešimties kilometrų į rytus nuo Berlyno – susidūrus keturiems vilkikams nukentėjo vienas žmogus. 

„Girteka Logistics“ Marketingo ir komunikacijos skyriaus vadovė Neringa Rimšelienė BNS patvirtino, kad nukentėjusysis yra įmonės vairuotojas, tačiau nenurodė jo pilietybės.

„Girteka Logistics“ vilkikas, vežęs metalo profilius iš Rusijos į Vokietiją, šioje šalyje pateko į avariją. Avarijos metu mūsų vairuotojas buvo sužeistas ir šiuo metu guli ligoninėje. Jam ten suteikiama visa reikalinga pagalba“, – sakė N. Rimšelienė.

Berlyno rytų padalinio policijos atstovai Vokietijos naujienų portalui rbb24.de nurodė, kad vilkiko su puspriekabe vairuotojas nepastebėjo spūsties ir sankryžoje įsirėžė į kitą priešais sustojusį vilkiką.

Per susidūrimą taip pat nukentėjo priekyje stovėję automobilvežis ir benzinvežis.

Portalo skelbiamame vaizdo įraše matyti, jog į kitus automobilius įsirėžė būtent „Girteka Logistics“ transporto priemonė.

Eismas buvo sustabdytas šešioms valandoms.

Skelbiama, kad per avariją išsiliejo benzinvežio degalai.

Preliminariai skaičiuojama, kad avarijos nuostoliai gali siekti 200 tūkst. eurų.

„Girteka Logistics“ atstovai sako bendradarbiaujantys su Vokietijos pareigūnais ir padedantys vykdyti tyrimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
jauciu chaholas .kaip anglijoje buvo pagauna negra vagiant o tas rodo LTpasa pasirodo padirbtas bet rekia lietuvis vagis

Cianidas

Cianidas portretas
Pilietybes ir klaust nereikia.ir taip aisku.Girtekose ir panasiose firmose lietuviu nerasta
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių