Quantcast

Jungtinės Karalystės premjero tėvas: B. Johnsonui reikia laiko atsigauti

  • Teksto dydis:

Jungtinės Karalystės ministrui pirmininkui Borisui Johnsonui (Borisui Džonsonui) reikia laiko pasveikti nuo koronaviruso infekcijos, tad jis šiomis dienomis tikriausiai dar negrįš į darbą, pareiškė premjero tėvas.

B. Johnsonas tris naktis praleido Šv. Tomo ligoninės Londone intensyviosios terapijos skyriuje, į kurį buvo perkeltas paaštrėjus koronavirusinės infekcijos COVID-19 simptomams.  

Ketvirtadienį vakare jis buvo sugrąžintas į įprastą palatą. B. Johnsono atstovai nurodė, kad premjeras yra „pradiniame sveikimo etape“. 

Vyriausybės vadovo tėvas Stanley Johnsonas (Stenlis Džonsonas) sakė, kad jo sūnui reikia „kaip reikiant pailsėti“.

“Jam reikia laiko, – sakė S. Johnsonas britų visuomeniniam transliuotojui BBC. – Negaliu įsivaizduoti, kad po viso to būtų galima iškart grįžti į Dauningo gatvę ir stoti prie valstybės vairo be jokio atsigavimo laikotarpio.“  

B. Johnsonui COVID-19 buvo diagnozuota prieš dvi savaites. Jis tapo pirmuoju pasaulio lyderiu, kuriam buvo patvirtinta ši infekcija.

Premjerą laikinai pavaduotoja užsienio reikalų sekretorius Dominicas Raabas (Dominikas Rabas).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kopūstas.

Kopūstas. portretas
Kodėl jis Ligoninėj? Gi žmonės su tokiom ligom namie gydosi užsibarikadavę ir stiprina Imunitetą, jis pats taip įra įsakęs.

Kopūstas.

Kopūstas. portretas
Nereikia jam atsigaudinėt, tegul Imunitetą stiprina, išliks tik Stipriausi, čia šito Šiaudagalvio žodžiai, tegul Stimpa šitas Kūtvėla, gal ateis geriasnis vadovas į jo vietą.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių