Quantcast

JT vadovas: nevaržomai plintantis koronavirusas gali nusinešti milijonus gyvybių

Naujojo koronaviruso aukomis gali tapti milijonai žmonių, ypač neturtingose šalyse, jeigu jam bus leista nevaržomai plisti, ketvirtadienį perspėjo Jungtinių Tautų generalinis sekretorius Antonio Guterresas (Antoniju Guterišas), ragindamas pasaulį bendrai koordinuoti pastangas viruso plitimui pažaboti.

„Jeigu leisime virusui plisti kaip gaisrui – ypač labiausiai pažeidžiamuose pasaulio rajonuose -  jis pražudys milijonus žmonių“, – sakė A. Guterresas.

„Pasaulio solidarumas yra ne tik moralinė būtinybė – juo suinteresuoti esame visi“, – pridūrė jis.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Duobkasys

Duobkasys portretas
duobe ,sau visada iskasama per neatsarguma ,aplaiduma.

kinai

kinai portretas
2016 metais atsidare savo bakterloginio,biologinio ginklo gamybai ! Bet sukure bakterlogini ginkla (korona) per neatsarguma ji paskleide kinijoje ir delse ,mane pazabos , bet nesugebejo, turejo grieztai uzdaryt savo visas vidines sienas :zemes ,vandens ,oro, sito nepadare ir samoningai paskleide bakterlogini ginkla pasaulyje,be jokios atsakomybes pries zmonija. Tik va :pasaulis ,jo salys gali paduot kinija i teisma, uz Samoninga Zmoniu zudyma bakterloginiu ginklu,tik kuri pirmoji isdrys ta padaryti ? Kinija dabar jau issisukdineja nuo Atsakomybes pries Zmonija versdamos beda ant kitu saliu.Visa atsakomybe tik Kinijai uz bakterloginio ginklo panaudojima pries pasaulio Salis ir ji zino kuo tai gali baiktis ,visos salies zlugimu !

yra

yra portretas
ir kt. prielaida kad tai bendras jav britu ir izraelio susidoroimas su kinais juk pats sau nekasi duobes o cia juk priesas juk logiska ar ne taip?...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių