Quantcast

Jerevanas nenori trišalių taikos derybų

Armėnijos vyriausybės vadovas Nikolas Pašinianas trečiadienį pareiškė, kad jo šalis nemato galimybių surengti derybas su Azerbaidžanu dėl Kalnų Karabacho regiono tarpininkaujant Rusijai.

„Vykstant intensyviems kariniams veiksmams nelabai tinka kalbėti apie Armėnijos, Azerbaidžano ir Rusijos viršūnių susitikimą. Deryboms reikalinga atitinkama atmosfera ir sąlygos“, – sakė premjeras susitikime su Rusijos žurnalistais Jerevane.  

Pasak N. Pašiniano, Armėnija visada buvo pasiruošusi siekti taikaus Kalnų Karabacho problemos sureguliavimo. 

„Tačiau tai nereiškia, kad Armėnija ar Kalnų Karabachas pasirengę spręsti šį klausimą aukodami savo nacionalinius interesus ir saugumą“, – pridūrė jis. 

Baku ir Jerevanas kaltina vienas kitą išprovokavus sekmadienį prasidėjusius įnirtingus susirėmimus, per kuriuos, patvirtintais duomenimis, jau žuvo kone 100 žmonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Eii

Eii portretas
Pasinianas dar matyt gerai gyvena ,tuoj turkai duos per durnas galvas ir tuoj prašys Rusijos ves vakarams nušikti ant jų ,nes kištis bijo po rusų pasakytų žodžių,,tai ne jūsų reikalas

Anonimas

Anonimas portretas
Gaus nuo turkų į kailį, dar ne taip užgiedos. Atšliauš pas rusus ant kelių, kaip jau ne kartą yra buvę...gelbėk, sakys, turkų genocidas....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių