Quantcast

Jemeno sukilėliai Raudonojoje jūroje užpuolė Saudo Arabijos tanklaivį

  • Teksto dydis:

Jemeno husių sukilėliai Raudonojoje jūroje atakavo vieną Saudo Arabijos naftos tanklaivį ir padarė jam „nedidelės žalos“, trečiadienį pranešė Rijado vadovaujama koalicija.

Kaip pranešė valstybinė Saudo Arabijos televizija „al Ekhbariya“, remdamasi koalicijos paskelbta informacija, laivas tapo „husių ir iraniečių teroristų atakos taikiniu“.

„Naftos tanklaiviui buvo padaryta nedidelė žala, o (husių) kovotojai vos nesukėlė ekologinės katastrofos“, – nurodė koalicija.

Jos išplatintame pareiškime nedetalizuojama, koks buvo laivo pavadinimas ir dydis.

Anksčiau husių valdoma televizija „al Masirah“ paskelbė, jog sukilėliai užpuolė Saudo Arabijos karo laivą „al Dammam“, bet išsamesnės informacijos nepateikė.

2015-aisiais Saudo Arabijos vadovaujama karinė koalicija įsikišo į Jemeno konfliktą ir parėmė šalies vyriausybę, kurią metais anksčiau iš sostinės Sanos išstūmė sukilėliai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Biški arabams

Biški arabams portretas
sveika.Saviškiu islamo brolių nei iš Sirijos nei iš kitos rytų karo zonos nepriima.Sako_jiems pas mus bus per brangu gyvent_.Emiratai nesiruošia nieko pabėgėliams už dyka duot.Užtai siūlė Europai už pabėgėliu priėmimą ir apgyvendinimą pastatyti 200 mečečių įv,ES miestuose.:D:D:D

Makas

Makas portretas
Siandien uzpuole tanklaivi, rytoj ses i plausta ir prasys prieglobscio Europoje. Europa-europieciams!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių