Quantcast

JAV per šaudynes trijuose miestuose žuvo mažiausiai septyni žmonės

  • Teksto dydis:

Per tris ginkluotus incidentus, įvykusius per kelias valandas, Jungtinėse Valstijose nužudyti septyni žmonės ir apie 20 sužeista.

Kanzas Sityje, Misūrio valstijoje, vyras pradėjo šaudyti į žmones prie baro ir nušovė moterį. Dar mažiausiai 15 asmenų buvo sužeisti. Policija kalbėjo apie chaosą nusikaltimo vietoje. Čia nušautas ir užpuolikas. Jis krito nuo apsauginio rankos.

Šio sekmadienį prieš vidurnaktį kilusio incidento motyvas nežinomas.

Havajuose sekmadienį žuvo mažiausiai trys žmonės, tarp jų – du policininkai. Čia vieno namo šeimininkė mėgino iškeldinti problemų keliantį nuomininką ir tada buvo padurta, pranešė vietos žiniasklaida.

Atvykus policijai, vyras atidengė ugnį į pareigūnus, du jų žuvo, trečias buvo sunkiai sužeistas. Namų šeimininkės būklė yra kritiška. Šaulys galiausiai, anot žiniasklaidos, padegė namą ir pats žuvo liepsnose.

Teksaso valstijos San Antonio mieste per ginčą muzikos klube žuvo mažiausiai du žmonės. 21-ejų vyras buvo nušautas klube, o dar viena auka mirė vežama į ligoninę. Dar penki asmenys buvo sužeisti. Jų sveikatos būklė kritiška. Visos aukos yra klubo lankytojai. Šaulys paspruko. Ginčo priežastys nežinomos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Ir čia irakiečiai kalti?.. :s
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių