Quantcast

JAV policija ieško vyro dėl žmogžudystės N. Džersyje ir dar keturių lavonų N. Meksikoje

JAV pareigūnai trečiadienį ieškojo vyro, norėdami jį apklausti dėl žmogžudystės Naujajame Džersyje ir keturių žmonių, kurių kūnai buvo rasti Naujosios Meksikos oro uosto garaže pastatytame automobilyje, nužudymo.

Manoma, kad 47 metų Seanas Lannonas (Šonas Lanonas) yra „ginkluotas ir pavojingas“, nurodė pareigūnai.

JAV maršalų tarnyba siūlo 5 tūkst. JAV dolerių (4 200 eurų) atlygį už informaciją, padėsiančią jį sulaikyti.

S. Lannonas gali vairuoti mėlynos spalvos 2018 metais pagamintą automobilį „Honda CRV“, skelbia pareigūnai.

Pastarąjį kartą jį galėjo matyti pirmadienio popietę Kamdene netoli Walterio Rando (Volterio Rendo) transporto centro.

Glosterio apygardos tyrėjai nori apklausti S. Lannoną dėl pirmadienį įvykdytos žmogžudystės Ist Grinviče, Naujajame Džersyje. Kas tapo šio nužudymo auka ir kas įvyko, tyrėjai neskelbia.

S. Lannonui pareikšti kaltinimai dėl vagystės su įsilaužimu ir ginklo laikymo po to, kai, kaip manoma, pirmadienį jis įsilaužė į vienus namus Elko miestelyje, Naujajame Džersyje, nurodė prokuratūra.

S. Lennonas taip pat yra ieškomas dėl buvusios žmonos ir dar trijų vyrų, kurių kūnai buvo rasti praėjusią savaitę Albukerkio tarptautinio oro uosto garaže, mirties, pranešė policija.

Pasak Albukerkio policijos, trys iš minėtų asmenų nuo sausio paskelbti dingusiais Grante, esančiame maždaug už 130 km nuo šio miesto.

Pareigūnai nurodė, kad 39 metų Jennifer Lannon (Dženifer Lanon), 21 metų Matthew Milleris (Metjus Mileris), 40 metų Jestenas Mata (Džestenas Mata) ir 60 metų Randalas Apostalonas penktadienį buvo rasti negyvi automobilyje, pastatytame viršutiniame garažo aukšte. Apie jų kūnų būklę ir mirties priežastį kol kas nepranešama.

„Yra daug aspektų. Mes vis dar renkame informaciją ir tęsiame šį tyrimą. Yra dalykų, kurių šiuo metu negalime skelbti“, – sakė Grantso policijos leitenantas Davidas Chavezas (Deividas Čavesas).

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Arijas

Arijas portretas
Cia tie, kurie "svarbesni"?

Tiesiog

Tiesiog portretas
Labai "faini" pas jus straipsniukai.Kas antras apie lavonus.... Tik ligoniam gali būti įdomu skaityti....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių