Quantcast

JAV picerijos lankytojas pašovė du plėšikus, vienas jų mirė

  • Teksto dydis:

Viename Pensilvanijos restorane šautuvu ginkluotas picerijos lankytojas nušovė šią įstaigą mėginusį apiplėšti vyrą, o kitą sužeidė, pranešė policija.

Šis incidentas vyko vėlų antradienio vakarą restorane „Porfirio's Pizza and Pasta“, įsikūrusiame viename prekybos centre Levitaune, esančiame apie 40 km į šiaurės rytus nuo Filadelfijos.

Vienas lankytojas išsitraukė ginklą ir iššovė į abu vyrus, kai šie jam esą trenkė pistoletu, žurnalistams sakė Midltauno policijos vadas Joe Bartorilla (Džo Bartorilja).

Vienas įtariamasis buvo pripažintas mirusiu įvykio vietoje. Antrasis buvo nuvežtas į ligoninę. Informacijos apie jo būklę kol kas nėra.

Anot J.Bartorillos, kai į restoraną užėjo du ginkluoti įtariamieji, jame buvo vienas klientas ir du darbuotojai. Laikraštis „The Bucks County Courier Times“ pranešė, kad darbuotojai nebuvo sužeisti, o lankytojas atsisakė medicinos pagalbos.

J.Bartorilla nurodė, kad picerijos lankytojo ginklas buvo tinkamai registruotas. Policija vis dar aiškinasi, ar jis turėjo leidimą slaptai nešiotis ginklą.

Policija dar nepaskelbė restorano lankytojo bei dviejų įtariamųjų plėšikų tapatybių.

Trečiadienio rytą detalesnės informacijos dar nebuvo. Policijos teigimu, tyrimas tebevyksta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimui

Anonimui portretas
O tamstelė norėtum, kad plėšikus gėlėmis apibertų ir raudoną takelį jiems patiestų? Ir šiaip nepainiok šautuvo su pistoletu.

Anonimas

Anonimas portretas
Čia tai geras. Restorano lankytojas atėjo į restoraną ginkluotas šautuvu. Jį išsitraukė, ir panaudojo prieš plėšikus. "Picerijos lankytojo ginklas buvo tinkamai registruotas". Tai gali būti tik stebuklų šalyje Amerikoje
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių