Quantcast

JAV per parą mirė 1 783 koronavirusu užsikrėtę žmonės

Jungtinėse Valstijose per pastarąją parą mirė 1 783 žmonės, kuriems buvo nustatyta koronavirusinė infekcija COVID-19, ketvirtadienį pranešė Johnso Hopkinso (Džonso Hopkinso) universitetas.

Ankstesnes dvi dienas per parą mirusių koronaviruso aukų skaičius didėjo – antradienį buvo pranešta apie 1 736, o trečiadienį – apie 1 973 mirusius žmonės, bet ketvirtadienį šis rodiklis šiek tiek sumažėjo.

Pagal bendrą COVID-19 aukų skaičių JAV šiuo metu yra antrosios po Italijos.

Universiteto duomenimis, iki šiol JAV mirė 16 513 žmonių, iš jų daugiau kaip 5 000 – Niujorko mieste, labiausiai šios epidemijos paveiktoje šalies srityje.

Be to, bendras asmenų, kuriems nustatyta koronaviruso infekcija, skaičius šalyje viršijo 462 tūkst., bet 25,4 tūkst. pacientų pasveiko.

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) per spaudos konferenciją Baltuosiuose rūmuose sakė, kad tyrimai dėl COVID-19 atlikti jau daugiau kaip 2 mln. JAV gyventojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ddd

Ddd portretas
Labai teisingai parašyta, be nuo coronos, o užsikrėtė!

minde

minde portretas
kodel kinieciai labai tikt propoganda atsiras vakcina pas amerikonus bolgis yra viso sudo amerika bet lietuviam amerikonai sventieji be kulturiai zmn tinginiai nutuke amerikonai,

M

M portretas
Kiniečiai uz maiše geru nuodu , kur ginklai visu nereik ne kariaut
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių