Quantcast

JAV pagal mirčių nuo koronaviruso skaičių priartėjo prie Italijos

JAV šeštadienį trumpam buvo aplenkusios Italiją pagal mirčių nuo koronaviruso skaičių, rodo Johnso Hopkinso (Džonso Hopkinso) universiteto kaupiami duomenys.

JAV buvo pranešusios apie mažiausiai 18 860 aukų, tačiau neilgai trukus Italija paskelbė, kad bendras mirusiųjų nuo koronaviruso skaičius šalyje išaugo iki beveik 19 500.

Jungtinėse Valstijose yra užregistruota daugiausiai užsikrėtimo koronavirusine infekcija COVID-19 atvejų pasaulyje – 503 594.

Pastarosiomis dienomis Italijoje mirčių skaičius mažėja, bet Jungtinėse Valstijose – sparčiai auga.

Baltimorėje įsikūrusio Johnso Hopkinso uiversiteto duomenys pagrįsti skaičiais, kuriuos pateikė vyriausybinės sveikatos institucijos visame pasaulyje. Manoma, kad tikrasis mirusiųjų ir užsikrėtusiųjų skaičius yra daug didesnis dėl nepakankamo testavimo, skirtingų skaičiavimo praktikų ir kai kurių vyriausybių informacijos slėpimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ArturKlp

ArturKlp portretas
Ir dar įdomus skaičius, kuris oficialiai skelbiamas pasaulyje Kinijos valstybės. Kinijoje mirtingumas 2 žmonės/milijonui. Kažkaip sunku patikėti, žinant kaip gyvena paprasti kinai. Iš Rusijos pateikti skaičiai manau bus irgi pagrąžinti lengva Kremliaus ranka.

ArturKlp

ArturKlp portretas
Mieloji Rūta, pamiršote paminėti, kad JAV gyventojų skaičis beveik 5,5 karto didesnis nei Italijoje. Pagal mirčių skaičių milijonui gyventojų: JAV 62 žmonės/milijonui, Italija 322/milijonui. Duomenys 11 Balandžio 2020. Kaip ir daugumą straipsnių šiai dienai paviršutiniški, kurie realios situacijos neparodo.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių