Quantcast

J. Bideno šuniui po „kandimo incidento“ teko kuriam laikui palikti Baltuosius rūmus

Jis atkeliavo į Baltuosius rūmus, kad sukurtų sveiką atmosferą ir net įneštų šiek tiek smagumo, tačiau nepraėjus nė dviem mėnesiams Bidenų (Baidenų) šuniui Meidžorui buvo paskelbtos sankcijos dėl netinkamo elgesio. 

Mieste, garsėjančiame politikų rietenomis, pirmosios poros vokiečių aviganis taip pat parodė turįs dantis. Visgi jo taikinys buvo apolitiškas – ne kuris nors iš respublikonų senatorių ar žurnalistų, o saugumo agentas, pranešė televizija CNN. 

Po šio incidento Meidžoras ir jo kompanionas vokiečių aviganis Čampas mažiausiai kelioms dienoms buvo išvaryti iš „žmonių namų“ ir turėjo įsikurti šunims skirtame voljere prezidento Joe Bideno (Džo Baideno) šeimos name Delavere.     

Visgi „kandimo incidentas“, kaip jį Vašingtono biurokratiniu stiliumi televizijai CNN įvardijo vienas pareigūnas, nėra vienintelė tokio sprendimo priežastis. Pranešama, kad trejų metų Meidžoras yra tiesiog per daug neramaus būdo gyventi Baltuosiuose rūmuose.     

Tai kompleksas, vienu metu atliekantis šeimos rezidencijos, biurų komplekso, nacionalinio saugumo centro, bunkerio apsisaugoti nuo branduolinės atakos ir muziejaus su daugybe meno kūrinių ir istorinių artefaktų funkcijas.

CNN, remdamasi dviem informuotais šaltiniais, pranešė, kad Meidžorui sunkiai sekėsi prisitaikyti prie gyvenimo Baltuosiuose rūmuose: jis dažnai šokinėdavo, lodavo ir puldavo darbuotojus bei apsaugos personalą.  

Baltųjų rūmų atstovė spaudai Jen Psaki (Džen Psaki) sakė, kad Meidžoras, kuris dar nebuvo iki galo „aklimatizavęsis“ prie naujų gyvenimo sąlygų, „reagavo išvydęs nepažįstamą asmenį ir nesunkiai jį sužeidė“.  

Abu šunys šią savaitę praleis Bidenų name Delavere, kol pirmoji ponia Jill Biden (Džil Baiden) keliauja, o vėliau sugrįš į Baltuosius rūmus, nurodė J. Psaki. 

Žurnalisto paprašyta patikinti tautą, kad Meidžoras nebus užmigdytas, Baltųjų rūmų atstovė sakė: „Meidžoras Bidenas yra šeimos narys, taigi, galiu dėl to jus užtikrinti.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių