Quantcast

Per Izraelio aviacijos smūgius Gazos Ruože žuvusių žmonių skaičius padidėjo iki 83

Per daugiau kaip dvi dienas trunkančius Izraelio aviacijos smūgius Gazos Ruože žuvusių žmonių skaičius padidėjo iki 83, ketvirtadienį paskelbė šios islamistų judėjimo „Hamas“ kontroliuojamos palestiniečių teritorijos Sveikatos apsaugos ministerija.

Tarp žuvusiųjų yra 17 vaikų, o dar 487 žmonės buvo sužeisti, nurodė ministerija.

Izraelio kariuomenė pranešė, kad nuo pirmadienio vakaro daugiau kaip 600 kartų smogė Gazos Ruožui, o „Hamas“ Izraelio link paleido daugiau kaip 1,6 tūkst. raketų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kneseto rinkimų išvakarės

Kneseto rinkimų išvakarės portretas
Į kalėjimą dėl korupcijos sėsti nenorintis Netanjachu išprovokavo neramumus ir karą. Jo laimei, "Hamas" nieko protingesnio kaip palesti raketas į Izraelio miestus nesugalvojo, taip atrišdamas rankas Cachalui daryti ką tik nori. Netrukus raketos liausis skriejusios po Izraelio aviacijos bombardavimų, o Cachalas pradės sausumos operaciją Gazoje. Galiausiai Bibis išjos ant balto žirgo kaip nugalėtojas, atlaidžiai šypsodamasis nepakankamai uoliai už jį anksčiau balsavusiems Izraelio rinkėjams. Viskas prasidėjo gerokai anksčiau su tais arabų iškeldinimais Jeruzalėje. Vienos protesto akcijos metu Izraelio policininkai Jeruzalėje netgi sumušė Kneseto deputatą Oferą Kasifą. Užuot iškart nubaudusi pavaldinius, policijos vadovybė juos gynė ir išsisukinėjo, skelbdama incidento vaizdo įrašus tik policininkams naudingu rakursu.

Senuks

Senuks portretas
Jeigu proporcingai tai tiek źdu irgi je ne tai izvergai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių