Quantcast

Įvardijo dvi galimybes, kurias dabar turi V. Putinas: viena jų – branduolinio ginklo panaudojimas

  • Teksto dydis:

Pasak buvusio Ukrainos vidaus reikalų ministro Arseno Avakovo, Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui liko tik dvi galimybės, praneša UNIAN.

Jis teigė, kad Rusijos prezidentas jau mato, kad jo planai kare prieš Ukrainą žlunga. Laivas nuskendo, o skambūs pareiškimai apie stiprią Rusijos armiją pasirodė esą mitas. Dabar V. Putinui belieka pasirinkti, ką daryti toliau.

A. Avakovo nuomone, šalies agresorės prezidentas gali iš dalies pripažinti savo pralaimėjimą ir paskelbti rusams, kad tikslai pasiekti. Jei V. Putinas nenori meluoti apie „pergalę“, jis gali nuspręsti paspausti „raudoną mygtuką“ – panaudoti branduolinį ginklą. Tokiu atveju prasidėtų Trečiasis pasaulinis karas, o Rusija greitai sulauktų branduolinių smūgių iš kitų šalių.

„Mitas žlugo. Mes tai matėme. Buvo numušta 300 lėktuvų ir sraigtasparnių, sunaikinti 800 tankų, flagmanas nuskendo. Prie ko tai prives? Žinome tik tiek, kad daugumai tironų Rusijos imperijoje, kaip ir visame pasaulyje, baigėsi blogai“, – sakė buvęs Ukrainos vidaus reikalų ministras.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojeVladimiras Putinasgalimybės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių