Quantcast

Išpuolis Maskvoje: Baltarusijos ambasadorius pateikė žinių, prieštaraujančių V. Putino teiginiams

Baltarusijos ambasadorius Rusijos Federacijoje Dmitrijus Krutojus sakė, kad jo šalies saugumo agentūros padėjo rusams sugauti įtariamuosius teroristiniu išpuoliu, kurio taikinys buvo „Crocus City Hall“ koncertų salė netoli Maskvos, ir kad kaltininkai galbūt planavo pabėgti kirtę Rusijos-Baltarusijos sieną.

D. Krutojus taip pat sakė, kad Baltarusijos valstybės saugumo komiteto KGB vadovas tiesiogiai bendrauja su savo kolega iš Rusijos.

„Nuo vakar palaikome aktyvų ryšį žvalgybos kanalais. Valstybės saugumo komiteto vadovas palaiko tiesioginį ryšį su savo kolega. Vakar vakare pagrindinė užduotis buvo neleisti teroristams kirsti mūsų bendros sienos. Ši užduotis įvykdyta“, – sakė Baltarusijos ambasadorius.

Kaip pranešta anksčiau, Rusijos lyderis Vladimiras Putinas šeštadienį per televiziją tautai pareiškė, esą Ukraina buvo paruošusi „langą“ pasienyje priimti teroristų grupę, kuri surengė šaudynes „Crocus City Hall“ koncertų salėje Maskvos priemiestyje.

Kaip pranešama visoje Rusijos žiniasklaidoje, penktadienio vakarą ginkluoti kamufliažine uniforma vilkintys užpuolikai prieš rusų muzikos grupės pasirodymą įsiveržė į koncertų salę „Crocus City Hall“ ir paleido į minią seriją šūvių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lietuvoje Geru Lietuviu neliko. Tik DEBILAI ...

Lietuvoje Geru Lietuviu neliko. Tik DEBILAI ... portretas
`

Klausimėlis

Klausimėlis portretas
Tai kur čia tie Putinui prieštaraujantys teiginiai?!

133 biomasės vienetais mažiau

133 biomasės vienetais mažiau portretas
Kam čia rūpi orku oligarchu razborkės, kai hamas galvijai žudė ir pjovė žydus visas telegramas ir fb buvo orku sveikinimu hamasui kad taip ir reikia žydams, nes “nusipelnė”. Dabar kai orkostane nutiko tas pats vaivaivai kaip gaila, nei cento negaila hamaso raketu tiekejų ir išlaikytoju biomasės.
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių