Quantcast

Islandijoje sudužus lėktuvui žuvo JAV „Youtube“ žvaigždė ir belgų nuomonės formuotojas

Tarp keturių praėjusią savaitę Islandijoje įvykusios lengvojo lėktuvo katastrofos aukų – vaizdo įrašų platformos „YouTube“ žvaigždė iš JAV ir su juo keliavęs belgų socialinių tinklų nuomonės formuotojas, pirmadienį pranešė žiniasklaida.

Pasak vietos leidinių ir informuoto šaltinio, sudužus orlaiviui žuvo 22 metų amerikietis Joshas Neumanas (Džošas Noimanas), turėjęs daugiau nei milijoną sekėjų „YouTube“.

Pranešama, kad taip pat žuvo 32 metų belgas Nicola Bellavia (Nikola Belavija), kurio kelionių nuotraukos yra labai populiarios platformose „Instagram“ ir „YouTube“.

Likusios aukos yra vienas 27 metų olandas ir lėktuvą pilotavęs 49 metų islandas.

Orlaivis „Cessna C172“ iš Reikjaviko išskrido ketvirtadienį, o vėlai penktadienį buvo rastas ryčiau Islandijos sostinės esančio Tingvadlavatno ežero dugne.

Kūnai buvo aptikti tik vėlai sekmadienį, pasitelkus povandeninį robotą.

Policija mano, kad keleiviai paliko lėktuvą jam įkritus į beveik užšalusį vandenį maždaug už kilometro nuo ežero pakrantės.

„Kūnai yra gana arti, maždaug už 300 metrų nuo lėktuvo, ežero dugne“, – naujienų agentūrai AFP sakė vietos policijos pareigūnas Odduras Arnasonas (Oduras Aurnasonas).

Netoli turistų pamėgto Tingvedliro nacionalinio parko sudužusio lėktuvo buvo ieškoma daugiau nei 30 valandų.

Gelbėjimo operacijoje – didžiausioje Islandijoje nuo 2017 metų – dalyvavo beveik tūkstantis žmonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tadas

tadas portretas
tai ka dabar darys sekejai, seks is paskos?

'

' portretas
ieškojo nuotykių, tai gavo ko norėjo
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių