Quantcast

Išlaisvinti keturi Sakartvelo jūreiviai, kurie buvo pagrobti Nigerijoje

Sakartvelo jūrų transporto agentūrai su šalies URM pagalba pavyko išlaisvinti keturis kartvelų jūreivius, kurie vasario pabaigoje buvo pagrobti Nigerijoje, prie Lagoso. Tai šeštadienį pranešė agentūros spaudos tarnyba.

„Vasario 20 d. piratų pagrobti keturi Sakartvelo jūreiviai išvaduoti iš nelaisvės ir artimiausiomis dienomis grįš į tėvynę. Sakartvelo jūrų transporto agentūra kartu su užsienio reikalų ministerija dalyvavo procese nuo pat jūreivių pagrobimo dienos. Mes neskelbsime detalių, atsižvelgdami į klausimo konfidencialumą ir jūreivių asmeninio saugumo užtikrinimą, bet pažymėsime, kad visų šalių veiksmai buvo koordinuojami ir labai profesionalūs, tai ir davė teigiamą rezultatą per tokį trumpą laiką“, – sakoma pranešime.

Keturi kartvelų jūreiviai buvo pagrobti iš laivo, plaukiojančio su Liberijos vėliava, vasario 20 d. prie Lagoso uosto. Vėliau paaiškėjo, kad iš viso laive buvo 24 įgulos nariai. Užpuolikai paleido ugnį, bet žuvusiųjų ir sužeistųjų nebuvo. Pasak žiniasklaidos, piratai iš viso pagrobė 10 jūreivių, tarp kurių buvo Sakartvelo, Filipinų ir Ukrainos piliečiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Apsimyžėliui

Apsimyžėliui portretas
Debilas ir nesigydai

S

S portretas
Kad tu pastoviai prisislapines kelnes ir ne tik prisislapines.

Sakartvelai jūrininkai,

Sakartvelai jūrininkai, portretas
prisišlapinsiu kelnes iš juoko. Jie tik kalnuose paskui ožkų užpakalius laksto. Tai visai maža Gruzijos gyv. dalis, o mums peršama, kaip didi tauta.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių