Quantcast

Iki J. Bideno inauguracijos JAV bus įvykdyti penki mirties nuosprendžiai

JAV valdžios institucijos ketina įvykdyti mirties nuosprendžius penkiems federaliniu lygiu nuteistiems nusikaltėliams iki 2021 metų sausio 20 d. numatytos išrinktojo prezidento demokrato Joe Bideno inauguracijos. Tai trečiadienį pranešė televizijos kanalas CNN.

Jo žiniomis, gruodį egzekucija bus surengta Brandonui Bernardui, kuris 1999 metais kartu su bendrininku nužudė du žmones, ir Alfredui Bourgeois, nuteistam už smurtą prieš dukterį ir jos nužudymą 2002 metais. Sausį bus įvykdytas anksčiau atidėtas mirties nuosprendis Lisai Montgomery, kuri 2004 metais pasmaugė nėščią moterį. Be to, sausio mėnesį taip pat bus nubausti mirtimi narkotikų prekeivis Corey`is Johnsonas, 1992 metais nužudęs septynis žmones, ir Dustinas Higgsas, 1996 metais užsakęs trijų moterų nužudymą.

Kaip pažymi CNN, jeigu visi mirties nuosprendžiai bus įvykdyti, tai federalinės valdžios per pastarąjį pusmetį mirtimi nubaustų nusikaltėlių skaičius pasieks 13.


Šiame straipsnyje: Mirties bausmėJAVinauguracija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Da

Da  portretas
truksta žodžio juk lasvi esam ir gyvenk mylėk kurk savo kailiu gyvenimo platybiu gėrumui, aš ju neteisiu ir neturiu tėses teisti yra gyvenimo prasme ir ten yra leista aukštybiu vyresniu sprendimui, o mes esam maži dvikojai stebėtojai, ir viskas kas duota ten nežynomibese ne mums spresti, mirties nuosprendžius, skaudu skausmas yra visu mūsų širdise, gyventi nori visi, kas jūda aplink gaubli, žemes , o čia atsirado kenkėjai matot putinas ,lukošenko yra blogiai, visi mes esam prisidėjas tam blogiui tik žiūrėkime pagal tikybos evangelijos rašta, tikėk ir kita guosk, šv žodžio sekimu, myliek savo artima kaip savę pati, guosk prigalausk padėk, busim suprasti ir supras tas kuris yra nevertas šitu žodžiu, prasmes atbusk, pripažink kad esi nusikaltės prašyk dievo palaimos,

Anonimas

Anonimas portretas
Kur žmogaus teisių gynėjai, kur human right watch ir kiti rėksniai ? Pabandytų tai padaryti Putinas ar Lukašenka- žiniasklaida užsiklyktų iki apsišikimo..o dabar laižykit jankiams subinę ir tylėkit. Ar ne , «skaitytojau» ?

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Good news!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių