Quantcast

Helovino vakarėlis Kalifornijoje baigėsi tragiškai: mirė keturi žmonės

Kalifornijoje keturi žmonės žuvo ir dar keletas buvo sužeisti ketvirtadienio vakarą per šaudymą dideliame Helovino vakarėlyje, surengtame prie vieno namo Orindos mieste, pranešė Kontra Kostos apygardos šerifo biuras.

Penktadienį paskelbtame pranešime sakoma, kad šiuo metu dirbama su Orindos miesto, esančio maždaug už 30 km į šiaurės rytus nuo San Fransisko, policija, bet išsamesnės informacijos nebuvo paskelbta.

Televizijos KGO-TV vaizdo įraše iš įvykio vietos matyti, kaip į greitosios pagalbos automobilius įkeliami keli žmonės, o dar keli vaikščiojo šlubčiodami. Taip pat matėsi policijos pareigūnai, besikalbantys su iš pažiūros sužeistais žmonėmis.

Šerifo biuro budėtojas nurodė, kad atstovas spaudai vėliau pateiks daugiau informacijos, bet nesakė, kuriuo laiku.

Įvykio liudininkai pasakojo televizijai NBC, kad šaudymas įvyko per Helovino vakarėlį prie namo, nuomojamo per trumpalaikio apgyvendinimo paslaugų platformą „Airbnb“. Pasak liudininkų, tarp dalyvavusių tame pasilinksminime buvo Oulklando mieste veikiančio Laney (Leinio) koledžo studentų, bet policija šios informacijos negalėjo patvirtinti.

Kaip buvo anksčiau skelbta, antradienio vakarą per Helovino vakarėlį į pietus nuo Los Andželo buvo nušauti trys žmonės ir dar devyni buvo sužeisti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių