Quantcast

Futbolo legendos sūnus siunčiamas į Brazilijos kalėjimą

  • Teksto dydis:

Brazilijos teismo sprendimu futbolo legendos Pele (Pelė) sūnus Edinho (Edinju), kuris buvo nuteistas už pinigų plovimą ir narkotikų kontrabandą, turi pradėti beveik 13 metų laisvės atėmimo bausmę kalėjime, pranešė jo advokatas.

46-erių metų buvęs vartininkas, kuris trumpai žaidė buvusiame tėvo klube „Santos“, 2014-aisiais buvo nuteistas kalėti 33 metus. Tačiau dėl ilgo apeliacijų proceso Edinho, kurio tikrasis vardas yra Edsonas Cholbi do Nascimento (Edsonas Čolbis du Nasimentu) dar nepradėjo savo bausmės.

Ketvirtadienį teisėjas patvirtino jo nuosprendį dėl pinigų plovimo, susijusio su narkotikų kontrabanda, bet kalėjimo bausmę sumažino iki 12 metų ir 10 mėnesių, naujienų agentūrai AFP sakė jo advokatas Eugenio Malavasi (Euženiju Malavasis).

Edinho, kuris pinigų plovimu buvo apkaltintas remiantis įrodymais, surinktais iš telefoninių pokalbių pasiklausymo, yra sakęs, kad toliau kovos su kaltinimais Jis kaltinimus atmeta ir tvirtina, kad vienintelis jo kontaktas su narkotikų kontrabandininkais yra vienas narkomanas.

Edinho, vienas iš septynių triskart pasaulio čempiono Pele vaikų, pirmą kartą buvo sulaikytas 2005 metais, po policijos reido prieš vieną narkotikų kontrabandininkų gaują. Jis atsėdėjo šešis mėnesius kalėjime, bet paskui buvo paleistas lygtinai.

Pele yra laikomas vienu geriausių visų laikų futbolininkų. Su Brazilijos rinktine pasaulio čempionatus jis laimėjo 1958, 1962 ir 1970 metais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių