Quantcast

Emigrantas iš Lenkijos Anglijoje liudininkų akivaizdoje išžudė savo šeimą

  • Teksto dydis:

Kai birželio 1 d. įsiutęs Lenkijos pilietis Marcin Zdun kraupiai nužudė savo žmoną ir dukrą, buvo kalbama, kad vyras įtarė žmoną turint meilužį. Tačiau dabar, prasidėjus teismų procesui ir surinkus pakankamai svarios medžiagos, paaiškėjo, kad vyras savo galvoje susikūrė sunkiai blaiviu protu suvokiamą scenarijų.

Kaip rašo „Mirror“, likus kelioms dienoms iki tragiškos nelaimės, žmona Aneta, taip pat Lenkijos pilietė, savo mamai išsiuntė keistą žinutę: „Aš nenoriu, kad jis mus nužudytų, jis nesveikas“. Deja, būtent ši žinutė buvo pranašiška.

40-metis vyras dirbo parduotuvėje „Tesco“, turėjo priklausomybę alkoholiui, buvo itin pavydus ir linkęs kontroliuoti savo šeimą. Dukrai Nikoletai sulaukus pilnametystės, juodvi su motina vis dažniau atsikirsdavo vyrui. Galiausiai, už nuolatinį smurtą, kontrolę, girtuokliavimus jis buvo išprašytas iš šeimos namų.

Gruodžio 17 d. Winchesterio karūnos teisme jis buvo pripažintas kaltu dėl dviejų žmonių tyčinio ir žiauraus nužudymo. Teisme jis neslėpė, kad buvo įsitikinęs, jog ne tik jo sutuoktinė, bet ir dukra susitikinėja ir miega su tuo pačiu vyru – tariamu kolega iš jo darbo. Taip manyti jį paskatino kreivi kolegų žvilgsniai darbe.

 

 

Moterys buvo žiauriai nužudytos savo namuose, vidiniame kieme, kai vyras jas talžė peilio dūriais. Kaimynų akivaizdoje jis perrėžė joms gerkles.

Skubiai atvykus medikams ir policijos pareigūnams, moterų išgelbėti nebepavyko, vyras buvo sulaikytas. Su savimi jis turėjo 940 svarų sterlingų, neįvardytą kiekį lenkiškos valiutos ir pasą. Tikėtina, po nusikaltimo vyras svarstė sprukti į Lenkiją.

Prokuroras Nicholas Haggan teisme kalbėjo, kad surinkus daugybę duomenų, paaiškėjo, kad kurį laiką šeimos moterys gyveno įbaugintos. Pasirodo, likus kelioms dienoms iki nusikaltimo, kai moteris mamai išsiuntė nerimastingą žinutę, vyras buvo įsmukęs į šeimos namus ir virtuvėje užpuolė savo žmoną.

Jis pripažino, kad tą dieną „tiesiog nutėškė ją ant grindų, gal kiek pastūmė“, bet smurto jis nepripažįsta. Teisme jis pripažino ir savo kaltę dėl nužudymo, tik tvirtina, kad jam vis dar reikia susidėlioti įvykių seką, esą sunkiai pamena nusikaltimo dieną.

Netrukus bus paskelbtas ir galutinis teismo sprendimas.

Publikacijos originalas čia: https://www.anglija.today/nusikaltimai-ir-nelaimes/lenkijos-pilietis-seima-iszude-apakintas-pavydo



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
O bailūs kaimynai stovėjo ir žiopsojo. Na, gal feisbukui pafotkino....

radicowic

radicowic portretas
tocna kurwwwaaa kap sakoma :)

Anonimas

Anonimas portretas
arabui stogas nuvaziavo.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių