Quantcast

Per eismo įvykį Kinijos rytuose žuvo 19 žmonių, 20 sužeisti

Kinijos rytuose esančioje Dziangsi provincijoje sekmadienį per eismo įvykį žuvo devyniolika žmonių ir 20 buvo sužeisti, pranešė valstybinė žiniasklaida.

Kiek anksčiau buvo pranešta apie mažesnį aukų skaičių.

„Per nelaimingą atsitikimą žuvo 17 žmonių, 22 žmonės buvo sužeisti, (ir) sužeistieji išsiųsti į ligoninę“, – prieš tai pranešė valstybinis transliuotojas CCTV, cituodamas vietos valdžios institucijas.

Pranešama, kad „didelis eismo įvykis“ įvyko prieš pat 1 val. nakties vietos (19 val. šeštadienį Lietuvos) laiku Nančango apskrityje.

„Nelaimingo atsitikimo priežastis nuodugniai tiriama“, – pridūrė CCTV.

Vietos naujienų leidinys „Jimu“, priklausantis valstybinei žiniasklaidos grupei „Hubei Daily Media Group“, pranešė, kad nelaimė įvyko sunkvežimiui atsitrenkus į laidotuvių procesiją.

Prieš planuodami vykti į krematoriumą sekmadienio rytą, žmonės prie kelio aukojo mirusiesiems, leidiniui pasakojo vietinė moteris, vardu Deng.

Į juos atsitrenkė sunkvežimis, sakoma pranešime, o dauguma žuvusiųjų ir sužeistųjų buvo laidotuvių dalyviai.

Kitas vietos gyventojas, vardu Gongas, pasakojo, kad per avariją žuvo jo žmona ir kad jie dalyvavo laidotuvėse.

Pasak jo, sunkvežimis staiga įsirėžė į eilės galą, prasiveržė pro grupę, kol galiausiai pasiekė katafalką.

Praėjus maždaug valandai po žinios apie avariją, Nančango apskrities kelių policija išplatino patarimus vairuotojams, kuriuose nurodė, kad vietovėje tvyro „rūkas“.

„Važiuojant matomumas yra prastas, blogas matomumas, galintis lengvai sukelti eismo įvykius“, – sakoma pranešime.

„Atkreipkite dėmesį į priešrūkinius žibintus... sulėtinkite greitį, vairuokite atsargiai, laikykitės saugaus atstumo nuo priekyje važiuojančio automobilio, venkite pėsčiųjų, nepersirikiuokite ir neapvažiuokite“, – priduriama jame.

Kinijoje dėl griežtos saugos kontrolės trūkumo dažnai įvyksta nelaimingų atsitikimų keliuose.

Praėjusį mėnesį dėl prasto matomumo tvyrant rūkui centrinėje Kinijos dalyje greitkelyje susidūrė šimtai transporto priemonių, vienas žmogus žuvo.

Rugsėjį 27 keleiviai žuvo, kai pietvakarinėje Guidžou provincijoje greitkelyje apvirto autobusas, vežęs juos į karantino patalpas.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

newmore

newmore portretas
Vadinasi, lydėti mirusįjį ir dar aukoti, negalima! Sėdėk sau namie, nes kitaip pats tapsi negyvėliu!

o

o portretas
rasykit kas vyksta cia ar kokioje kanadoje australijoje bet jums uzdrausta zmones gasdint tuomet geriau nieko nerasykit nes tisa mus pasiekia kt kanalais internetu ===
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių