Quantcast

Už išnaudojimą nuteistas dvasininkas teismui pripažino – vaikai seksualiai traukė ne vienerius metus

  • Teksto dydis:

Anglijoje į kalėjimą pasiųstas vikaras, kuris pripažintas kaltu dėl netinkamo, seksualinių troškimų nulemto elgesio su mažametėmis mergaitėmis.

Teismas pripažino, kad Vakarų Yorkshire, Batley mieste dirbęs dvasininkas Gordonas Newtonas (40 m.) ne vieną kartą skriaudė trejų metų mergaitę. Už tai jam skirta devynerių metų ir septynių mėnesių laisvės atėmimo bausmė.

Bylą nagrinėjęs Leedso Karūnos teismas pripažino jį kaltu iš viso dėl dvylikos nusikalstamų veikų. Visos seksualinio pobūdžio užpuolimo aukos buvo mergaitės iki trylikos metų amžiaus.

G. Newtonas taip pat bus įtrauktas į seksualinių nusikaltėlių registrą visą likusį gyvenimą, jo atžvilgiu išduotas specialus prevencijos orderis, kuris apribos vyro elgesį.

Teismui kaltinamasis pripažino, kad vaikai jį seksualiai traukė „ne vienerius metus“.

Dvasininką padėjo įduoti ir jo žmona Julian Jones, į policiją atnešusi sutuoktinio telefoną. Jame pareigūnai rado 276 nuotraukas, kurios laikomos netinkamu vaikų vaizdavimu ir pornografiniu turiniu, o 70 fotografijų priskiriamos itin rimtai piktnaudžiavimo kategorijai.

Tolesnis tyrimas apėmė ir G. Newtono interneto paieškos istorijos analizę, ji parodė, kad vikarą domino ir jaunesnių nei trejų metų vaikų nuotraukos.

Leedso vyskupijos atstovas spaudai išplatino pranešimą, kuriame teigiama, kad G. Newtono „giliai šokiruojantys“ veiksmai buvo „gėdos ir atgailos reikalas“, jam uždrausta verstis dvasininko veikla.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/nusikaltimai-ir-nelaimes/dvasininkas-nuteistas-uz-3metes-isnaudojima.



NAUJAUSI KOMENTARAI

samas

samas portretas
Lietuvoje to negali būti.

Būtų teisininkas

Būtų teisininkas portretas
Tai neprisipažintų :)))

o

o portretas
atejo laikas ivest visuotyna kontrole tokiu individu intymiam gyvenime nes tik normaliu seimu nereikia kontroliuoti o sitie privalo buti visuimenes matomi skaidriai nes ju ir pareiga to reikalauja kitu atveju maziausiu moraliniu nuosmuokiu salint is sio luomo nes siom pareigom veidmainiai netinka tai Kristaus zodziai ;;;;;;;;;===
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių