Quantcast

Didžiojoje Britanijoje per parą patvirtinta 6 914 naujų COVID-19 atvejų

Didžiojoje Britanijoje pastarąją parą nustatyta 6 914 naujų COVID-19 atvejų – kiek mažiau nei ankstesnę parą, kai buvo patvirtinta daugiau nei 7 tūkst. naujų infekcijų, skelbia agentūra „Reuters“.

Pastarąją parą dėl su virusu susijusių priežasčių šalyje taip pat mirė 59 žmonės – jiems COVID-19 liga buvo diagnozuota per pastarąsias 28 dienas. Tai kiek mažesnis aukų skaičius nei antradienį ir trečiadienį, kai buvo užregistruota po 71 mirties atvejį.

Antradienį šalyje buvo nustatytas didžiausias per parą patvirtintų atvejų skaičius nuo pandemijos pradžios, patvirtinus 7 143 infekcijas. Prie atvejų šuolio prisideda platesnis testavimas – šalyje kasdien atliekama po 200 tūkst. viruso testų, palyginus su 100 tūkst. testų pandemijos pradžioje.

Anksčiau ketvirtadienį paskelbtame tyrime nurodoma, kad COVID-19 atvejų paplitimas šalyje šiuo metu yra didesnis nei rugpjūčio pabaigoje, tačiau jau esama ženklų, kad infekcijų skaičiaus augimas pamažu lėtėja.

Didžiojoje Britanijoje dėl su virusu susijusių priežasčių jau mirė daugiau nei 42 200 žmonių. Pagal aukų skaičių šalis pasaulyje užima penktą vietą.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
tai kad tiek zmoniu nebera kiek serga ....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių