Quantcast

Londono ligonines pasiekė virusu užsikrėtusių pacientų „cunamis“

Į ligonines Didžiosios Britanijos sostinėje plūsta COVID-19 pacientai, ketvirtadienį sakė valstybinės Nacionalinės sveikatos apsaugos tarnybos (NHS) vadovams atstovaujančios organizacijos lyderis.

Grupės „NHS Providers“ vadovas Chrisas Hopsonas (Krisas Hopsonas) BBC radijui sakė, kad Londono ligoninės susidūrė su „paklausos sprogimu“ kalbant apie „sunkiai sergančius pacientus“.

Padėtį Ch. Hopsonas palygino su „nepertraukiamu cunamiu“.

Didžiojoje Britanijoje koronavirusas pražudė dar 28 žmones. Iš viso Covid-19 aukų jau yra 465, skelbia britų žiniasklaida, remdamasi Nacionalinės sveikatos tarnybos (NHS) duomenimis.

Pirmadienį JK premjeras Borisas Johnsonas paskelbė apie įvedamą trijų savaičių trukmės karantiną, kurio metu uždaroma dauguma įstaigų ir įmonių, o žmonės įpareigojami likti namuose, išskyrus tuos atvejus, kai būtina vykti į darbą, gydymo įstaigą ar įsigyti maisto produktų ar vaistų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nerijau

Nerijau  portretas
UK medicina yra superine, tik dasigauti iki jos per visokias gp ir panašias ystaigas gali buti sudetinga, ypac jei biudzeta taupo. LT medicina pvz 5-10 atsilikus nuo UK.

Nerijus

Nerijus portretas
JK medicina niekada nebuvo aukštumoje .

Visada

Visada portretas
galvojau kad jau Anglijoje tai medicina aukštumoje..O pasirodo toks pat bardakas kaip pas mus - nišinėje valstybėlėje.:D)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių