Quantcast

Dėl moters išžaginimo Latvijoje sulaikytas lietuvis: nusikaltimo metu įtariamasis buvo nepilnametis

Latvijos policija dėl jaunos moters išžaginimo Paviluostos paplūdimyje sulaikė Lietuvos pilietį, kuris nusikaltimo metu buvo nepilnametis, penktadienį pranešė Liepojos kriminalinės policijos viršininko pavaduotojas Martinis Brižas.

Pernai liepos 7 dieną policija gavo pranešimą apie moters išžaginimą Paviluostos paplūdimyje. Nukentėjusioji nuvežta į medicinos įstaigą, Paviluostos rajone buvo pradėta įtariamojo paieška.

Tyrimo metu buvo gauta žagintojo DNR, paimti Paviluostos stebėjimo kamerų įrašai.

Vasario mėnesį pagal filmuotą medžiagą nustatytas asmuo, vizualiai atitinkantis įtariamąjį – 2004 metais gimęs Lietuvos pilietis, kuris nusikaltimo metu buvo nepilnametis.

Latvijos policija ėmė bendradarbiauti su kolegomis lietuviais, nukentėjusioji atpažino užpuoliką, o jo DNR sutapo su žagintojo. Rugsėjo viduryje įtariamasis buvo sulaikytas.

Įtariamasis savo kaltės nepripažįsta, bet surinkus įrodymus byla buvo perduota prokuratūrai, pradėsiančiai baudžiamąjį persekiojimą.

Įtariamasis, kuris anksčiau nebuvo patekęs į Latvijos policijos akiratį ir nebuvo teistas Lietuvoje, atvežtas į Latviją ir laikomas arešto sąlygomis.

Pagal Latvijos baudžiamąjį kodeksą už išžaginimą skiriama įkalinimo bausmė nuo ketverių iki 10 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

LAPE SIAURINE

LAPE SIAURINE portretas
Tas nepilnametis gali parasyti pareiskima,kad ne jis,o ji isgvaltavojo

Tai moteris

Tai moteris portretas
gal nesutikima parase latviskai,o piemenukas nei skaityti nemoka,ne tik kad latviskai?

tik

tik portretas
kai koks haholas ar muslimas nusikalsta tai neraso nieko ypac tai matosi Klaipedoje taip visais budais dergiami tautieciai jei dar nezinia kas per tipas gal su svetyma pavarde ir iskarto lojate geriau pasidomekit kas jurbarko bandita dangsto ? bet bijot vasalinio darbo netekt ar ne taip ???===
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių