Quantcast

Dėl devynmetės L. Valutytės nužudymo Anglijoje kaltinimai pareikšti jaunam lietuviui

  • Teksto dydis:

Kaltinimai dėl Anglijoje mirtinai subadytos devynerių metų mergaitės Lilijos Valutytės nužudymo pareikšti 22-ejų metų lietuviui Deividui Skebui, skelbia „Skynews“.

D. Skebas sulaikytas praėjus dviem dienoms po to, kai mažametė mergaitė buvo rasta negyva. Linkolnšyro policija pranešė, kad Lietuvos pilietis yra kaltinamas žmogžudyste ir pirmadienį turi pasirodyti Linkolno magistratų teisme.

Iš pradžių policija buvo sulaikiusi du įtariamuosius, tačiau jie buvo paleisti.

Kaip jau rašyta, ketvirtadienį Rytų Anglijoje, Bostono mieste, įvykdytas žiaurus nusikaltimas. Peiliu mirtinai subadyta devynerių metų mergaitė, kilusi iš Lietuvos.

Policija dėl lietuvės L. Valutytės nužudymo buvo sulaikiusi du žmones. Nužudyta Lilija rasta ketvirtadienį, 18.20 val., vienoje Bostono gatvėje. Policija mano, kad ji mirė nuo dūrio peiliu.

Nužudytos mergaitės tėvams sunkiu metu padeda specialiai apmokyti policijos specialistai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

100%

100% portretas
Tai padarė ne jis. Anglai tyčia suvertė ant lietuvio, kad nekiltų rasinės riaušės. Po kelių metų gal jį ir išteisins, kai viskas nurims, o tikras žudikas bus nulėptas.

....

.... portretas
Nuzudytos mergaites mama taip pat turi atsakyti! Ji labai daug zmoniu apgavo,apvoge,isnaudojo... Neteisinu jaunuolio,bet motina irgi turi atsakyti!

Baisu

Baisu portretas
Žmogus dirbo vargo turi sumokėt o tai gavosi tragedija kerštas
VISI KOMENTARAI 43

Galerijos

Daugiau straipsnių