Quantcast

Degantį viešbutį užfiksavęs D. Pavalkis: vaizdai – siaubingai gražūs

  • Teksto dydis:

Sekmadienį savo socialinio tinklalapio paskyroje gydytojas, politikas prof. Dainius Pavalkis pasidalijo degančio viešbučio nuotraukomis. Laimei, šis gaisras užfiksuotas ne Lietuvoje.

„Naktį užsidegė viešbutis „Tores del Pain“ nacionaliniame parke. Visi sveiki. Vaizdai – siaubingai gražūs“, – tarsi ramindamas internautus rašė profesorius.

Nuotraukose galima matyti stendą, kuriame užrašytas ir viešbučio pavadinimas – „Lago Tyndall“. Šis viešbutis įsikūręs Čilėje esančiame „Tores del Pain“ nacionaliniame parke.

Neilgai trukus šis įrašas sulaukė daugybės komentatorių dėmesio. Vieni džiaugėsi, kad pavyko išvengti aukų, o kiti nesibodėjo pažerti ironiškų juokelių.

„Panašu, parsivešit įvairiausių įspūdžių – ir planuotų, ir neplanuotų. Svarbu, kad visi sveiki!“, – ir teigiamą pusę bandė įžvelgti Solveiga.

„Super vaizdelis. Toks mielas lietuvio širdžiai“, – plačią šypseną simbolizuojančiu paveikslėliu savo įrašą vainikavo Jonas.

„Viskas gerai, kas gerai baigiasi“, – tarsi apibendrinimą rėžė Alma.

„Tores del Pain“ nacionalinis parkas yra UNESCO saugomas biosferos draustinis Čilėje, Patagonijos regione. Internete gausu informacijos apie čia stūksančius Paino stulpus (siekia beveik 2,5 kim aukštį), taip pat tyvuliuojančius Grėjaus, Pehoės, Nordenšeldo ir Sarmjento ežerus bei Painės upę.

Šis parkas yra vienas iš didžiausių bei lankomiausių parkų Čilėje, sulaukiantis apie 150 tūkst. lankytojų kasmet. Galima rasti informacijos, kad šiam kraštui būdingas labai permainingas oras ir uraganinis vėjas. Būtent jis 2012 m. čia nusinešė penkias gyvybes, o 2005 m. ir 2011 m. dėl neatsargaus elgesio su ugnimi kilo didžiuliai gaisrai, todėl buvo uždrausta kūrenti laužus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kosmaras--------------

kosmaras-------------- portretas
Ar cia tikrai profesoriaus zodziai----siaubingai grazu--No coments

...

... portretas
Tai dabar toks 'patarėjas' ir Kauną padegs?

ona

ona portretas
neronas irgi grozejosi degancia roma
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių