Quantcast

D. Trumpas nešvelnina tono: atakos prieš JAV atveju Iranui bus griežtai atsakyta

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) šeštadienį perspėjo, kad Jungtinės Valstijos smogs Iranui smarkiau nei bet kada anksčiau, jei Teheranas nuspręs atkeršyti už įtakingo generolo nužudymą.

„Jei jie vėl smogs, ko rimtai patarčiau nedaryti, smogsime jiems smarkiau nei kada nors anksčiau!“ – parašė prezidentas socialiniame tinkle „Twitter“.

Netrukus jis parašė dar vieną žinutę, kurioje perspėjo, kad jei Iranas atkeršys, JAV „nedvejodamos“ panaudos savo „naują gražią“ karinę įrangą.

Jei jie vėl smogs, ko rimtai patarčiau nedaryti, smogsime jiems smarkiau nei kada nors anksčiau!

Irano sukarintų Kudso (Jeruzalės) pajėgų vadas generolas majoras Qasemas Soleimani (Kasemas Soleimanis), buvo nukautas per penktadienį netoli Bagdado tarptautinio oro uosto įvykdytą JAV antskrydį, pribloškusį šiitišką respubliką ir pakursčiusį būgštavimus dėl naujo karo Artimuosiuose Rytuose.

Irano aukščiausias lyderis ajatola Ali Khamenei (Ali Chamenėjus) nedelsdamas pažadėjo „žiauriai atkeršyti“ už jo nužudymą ir paskelbė trijų dienų gedulą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gk

Gk portretas
Baigsis jankiu isgamu egzistavimas ,dabar visi bus tuos okupantus iš savo žemių

Da Luna

Da Luna portretas
blogi reikalai seka aplinkui pasaulio aši išsidėstės, tik ką šventėm ir šv kalėdas ir naujus metus o ir trys karaliai apkeliavo aplinkui sveta ,o čia kokio lygio tragėdijos košmaras prasidėjo, po tokiu žiūrkės metu ,blogybių, oi nėra tvarkos aplinkui, žemei nėra taikos nėra nieko gero tarpe mūsų pasaulio galiunu, ir visokiu prikurtu karinių atstovu, kur ne taikos semia bet karo veiksmus eskalauja , neranda sau vietos, gyventu ir vieni kitus gerbtu mylėtu ir tausotu, kaip yra nurodyta iš aukštybių, visoj planetoj žemes paviršiaus gyventoju, patys save nori susinaikinti, per nesąmones , pikesčius kenkimas nesutarimas juk kokiu tik nėra gynklu prikurta žmogui naikinimo, dėl kuo ir kam, juk mes esame laikini šitos žemes gyventojai, trumpas gyvenimas bet amžinybė yra ylga ir nenuspėjama, jokio pono kalk prie kryžiaus bet nieko nerasi, tėsos nėra,

...

... portretas
Trampas pliurpt greitas, Kim Jong un'as tuščiai plepėt nenusiteikęs.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių