Quantcast

COVID-19 užsikrėtę Ukrainos prezidentas ir jo biuro vadovas hospitalizuoti

Koronavirusine infekcija užsikrėtę Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis ir jo biuro vadovas Andrijus Jermakas buvo hospitalizuoti, ketvirtadienį pranešė A. Jermako patarėjas Mychailo Podoliakas.

„Viskas yra gana griežta, reglamentuojama protokolu. Jie yra Feofanijos [ligoninėje]. Ten yra specialus biuras, kuriame prezidentas gali rengti posėdžius. Šiandien jis surengė daug konferencinių pokalbių“, – interviu portalui „Ukrainska Pravda“ sakė M. Podoliakas.

A. Jermakas taip pat paguldytas į atskirą izoliuotą palatą.

M. Podoliakas pridūrė, kad V. Zelenskis nesimato su savo šeima, nepaisant to, kad prezidento žmona jau persirgo COVID-19.

Pirmadienį Ukrainos prezidento kanceliarija pranešė, kad V. Zelenskiui buvo testu patvirtinta naujojo koronaviruso infekcija.

Pats valstybės vadovas per savo „Telegram“ ir „Twitter“ kanalus parašė: „Nėra pasaulyje laimingųjų, kuriems #COVID19 nekeltų grėsmės. Nepaisant visų karantino priemonių, aš irgi gavau teigiamą rezultatą. Mano [temperatūra] 37,5, visiems linkiu 36,6! Šiaip jaučiuosi gerai.“

Koronavirusinė infekcija Ukrainoje taip pat patvirtinta parlamento pirmininkui Dmytro Razumkovui, vicepremjerui, atsakingam už laikinai okupuotų teritorijų Rytų Ukrainoje reintegraciją, Oleksijui Reznikovui ir finansų ministrui Serhijui Marčenkai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių