Quantcast

COVID-19 atvejų pasaulyje skaičius viršijo milijoną

Užsikrėtimo naujuoju koronavirusu atvejų pasaulyje skaičius ketvirtadienį viršijo milijoną, rodo naujienų agentūros AFP kaupiami oficialūs šalių ir Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) duomenys.

188 valstybėse užregistruoti mažiausiai 1 000 036 užsikrėtimo atvejai, įskaitant 51 718 mirties atvejų.

Jungtinėse Valstijose, kur koronavirusas šiuo metu plinta sparčiausiai, užregistruoti 234 462 užsikrėtimo ir 5 607 mirties atvejai.

Italijoje, kur COVID-19 pareikalavo daugiausiai aukų, yra 115 242 užsikrėtimo ir 13 915 mirties atvejų. Ispanija pranešė apie 110 238 užsikrėtimo ir 10 003 mirties atvejus.

Kinija, kur gruodį atsirado naujasis koronavirusas, pranešė apie 81 589 užsikrėtimo ir 3 318 mirties atvejų.

Tikrasis užsikrėtimo atvejų skaičius, kaip manoma, yra didesnis, nes daug šalių testus atlieka tik sunkiems pacientams arba tiems, kuriems reikalinga hospitalizacija.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

klausimas, \\\\\...///// ?????????????????

klausimas, \\\\\.../////  ????????????????? portretas
Ar ta kukli parama neatsidurs Grybes vadovaujamame koronos fonde???.Jei taip tai daktarai tuos pinigiukus matys,kaip savo ausis be veidrodžio.---Nuimkit pencininkę nuo pinigų skirstymo.---Nesiruošiu šert KGBistų.

Padėkime medikams

Padėkime medikams portretas
PADĖTI MUMS! Skambinkime tel. nr. 1880. Vienas skambutis mums kainuos tik 2 eurus. O skambinti šiuo nr. galime ne tik 1 kartą. Kiekvienas mūsų skambutis prisidės prie mumis besirūpinančių medikų aprūpinimo būtiniausiomis apsaugos priemonėmis. Saugokime savo medikus ir prisidėkime savo kuklia auka prie jų pasiaukojamo darbo.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių