Quantcast

Čikagoje – kruvinas Helovinas: per šaudynes sužeista 14 žmonių

Čikagos policija pranešė, kad pirmadienį per Heloviną miesto Garfildo parko rajone per šaudymą iš automobilio buvo sužeista 14 žmonių, įskaitant tris vaikus.

Pasak televizijos WLS-TV, Čikagos policijos inspektorius Davidas Brownas (Deividas Braunas) sakė, kad nukentėjo trys nepilnamečiai: trejų, 11 ir 13 metų.

Likusios aukos – suaugusieji, kuriems yra nuo 30 iki 60 metų. Vieną asmenį partrenkė automobilis. Čikagos ugniagesių departamentas pranešė, kad į įvykio vietą išsiuntė mažiausiai 10 greitosios pagalbos automobilių.

D. Brownas sakė, kad per incidentą, įvykusį apie 21 val. 30 min. vietos (antradienį 4 val. 30 min. Lietuvos) laiku, buvo šaudyta iš automobilio. Šaudyta vos kelias sekundes, bet visa tai buvo užfiksuota vaizdo kamerų, jų įrašus analizuoja policija.

Pasak D. Browno, remiantis preliminariais duomenimis, vaizdo įraše matomi mažiausiai du šauliai, tačiau šis skaičius gali keistis. Atrodo, kad jie šaudė į minią nesirinkdami.

Nukentėjusieji buvo nuvežti į kelias vietos ligonines. D. Brownas sakė, kad kai kurie jų patyrė gyvybei nepavojingų sužalojimų, tačiau kelių sužeistųjų būklė yra kritinė. Kol kas nepranešama apie žuvusiuosius.

Šaudymo motyvas nežinomas. D. Brownas sakė, jog nebuvo gauta pranešimų, kad pirmadienio vakarą toje vietoje, kur įvyko incidentas, būtų įvykęs koks nors konfliktas. Policija laukia, kol galės apklausti nukentėjusiuosius.

Be to, pasak D. Browno, kol kas nėra nei automobilio, nei įtariamųjų aprašymo. Taip pat dar niekas nebuvo nesulaikytas dėl šio incidento.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taigi

Taigi  portretas
Dėl savo nesėkmių Ukrainoje, Putinas aktyvavo rusų mafiją Čikagoje.

skiep

skiep portretas
burliokai kersija uz Himarsus .Juk jie visad zudo vaikus.

tai

tai portretas
matomai obam hebra busavoja jausdami demonizacijos pabaiga prisiliurline heroino nesirenka nes visi kauketi o mere irgi is ju paciu juk lgbt armoska irgi is priemiescio siukslynu britai susirado ir iremino pas mus test griovimo stadijas uz kurias gerai moka soros babkem ???===
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių