Quantcast

Buvęs JAV prezidentas D. Trumpas dalyvavo savo pirmosios žmonos laidotuvių mišiose

Buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) trečiadienį pagerbdamas savo pirmąją žmoną Ivaną Trump (Ivaną Tramp) drauge su trimis jųdviejų vaikais dalyvavo jos laidotuvių mišiose Manhatane.

„Labai liūdna diena, bet tuo pačiu metu – nuostabaus ir gražaus gyvenimo paminėjimas“, – savo įkurtame socialiniame tinkle „Truth Social“ parašė eksprezidentas, prieš nuvykdamas į mišias su dabartine žmona, buvusia JAV pirmąja ponia Melania Trump (Melanija Tramp).

Donaldo ir Ivanos – 9-ojo dešimtmečio stiliaus ikonos ir verslininkės, padėjusios jam sukurti tramplinu į prezidento postą tapusią verslo imperiją – vaikai Donaldas jaunesnysis, Ivanka ir Ericas (Erikas) su savo šeimomis atlydėjo Ivanos aukso spalvos karstą į Šv. Vincento Ferero katalikų bažnyčią Manhatano Aukštutiniame Istsaide.

Mišiose taip pat dalyvavo Tiffany Trump (Tifani Tramp), eksprezidento ir jo antrosios žmonos Marlos Maples (Marlos Meipls) duktė ir šeimos draugai, tarp jų televizijos „Fox News“ laidų vedėja Jeanine Pirro (Dženin Piro), Ivankos Trump vyro Jaredo Kushnerio (Džaredo Kušnerio) tėvas, nekilnojamojo turto vystytojas Charlesas Kushneris (Čarlzas Kušneris), ilgametis velionės draugas mados dizaineris Dennisas Basso (Denisas Basas).

Mišios buvo „elegantiškas, nuostabus Ivanos Trump išlydėjimas“, po jų sakė ilgametis draugas Robertas Couri Hay (Robertas Kuris Hėjus).

D. Trumpo šeima anksčiau paskelbė, kad 73 metų I. Trump praėjusį ketvirtadienį „užgeso savo namuose Niujorke“. Pareigūnai sakė, kad ji mirė per nelaimingą atsitikimą ir kad mirties priežastis buvo sumušimai buku daiktu torso srityje.

Anksčiau laikraštis „The New York Times“ rašė, jog teisėsaugos pareigūnai aiškinasi, ar moteris nukrito nuo laiptų savo bute Manhatane.

Ivana ir D. Trumpas susipažino 8-ajame dešimtmetyje ir buvo susituokę nuo 1977 iki 1992 metų.

Devintajame dešimtmetyje Trumpai buvo viena labiausiai dėmesio pritraukdavusių Niujorko porų. Jų ekstravagantiškas gyvenimo būdas buvo vienas iš to laikmečio akį rėžiančio nesaikingumo pavyzdžių.

Plečiantis D. Trumpo nekilnojamojo turto verslui, jų galia ir žinomumas didėjo. Ivana Trump taip pat ėmėsi virtinės svarbių vaidmenų šiame versle – vadovavo vienam iš jo kazino „Atlantic City“, parrinko kai kuriuos dizaino elementus Niujorko dangoraižiui „Trump Tower“.

Jų skyrybos buvo atsidūrusios visuomenės dėmesio centre, o buvę sutuoktiniai nevengė drabstymosi purvais, bet pastaraisiais metais jų santykiai buvo draugiški. I. Trump entuziastingai rėmė D. Trumpo 2016 metų prezidentinę kampaniją ir sakė, kad jie reguliariai pasikalba.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių