Quantcast

Buvęs D. Trumpo kampanijos vadovas sulaikytas dėl įtariamo smurto prieš žmoną

Buvęs JAV prezidento Donaldo Trumporinkimų kampanijos vadovas Bradas Parscale'as savo namuose Floridoje turėjo 10 šaunamųjų ginklų, o jo žmona kaltino sutuoktinį ją mušus, pirmadienį pranešė policija, sulaikiusi jį prie jo namų.

Įtariama, kad B. Parscale'as sekmadienį konflikto metu smogė žmonai, užtaisė pistoletą ir grasino nusižudyti, sakoma policijos ataskaitoje apie incidentą Fort Loderdeilyje, 50 km į šiaurę nuo Majamio.

B. Parscale'as iš kampanijos vadovo pareigų buvo atleistas liepą, smunkant D. Trumpo populiarumui, vos keturi mėnesiai iki lapkričio 3-iąją įvyksiančių rinkimų.

Policijos nešiojamoji kamera nufilmavo, kaip B. Parscale'o žmona Candice su bikiniu ir rankšluosčiu prie namų sako policininkams, kad vyras „elgėsi beprotiškai“ ir užtaisė šaunamąjį ginklą, o ji girdėjusi kažką, kas buvo panašu į šūvį.

Filmuota medžiaga rodo, kad 44 metų B. Parscale'as vėliau išėjo iš namo be marškinių ir su alaus skardine.

Policininkai jį paguldė ant žemės ir surakino antrankiais, o jis kartojo: „Aš nieko nepadariau.“

Pastebėjau sumušimus ant jos rankų, skruosto ir kaktos

Policijos ataskaitoje rašoma, kad jis atrodė girtas, ir cituojami 41 metų Candice Parscale žodžiai, kad vyras pastarosiomis savaitėmis ėmė smurtauti.

„Pastebėjau kelis didelius sumušimus ant abiejų jos rankų, skruosto ir kaktos, – ataskaitoje rašo detektyvas Stevenas Smithas. – Kai paklausiau, iš kur jos sumušimai, [ji] pareiškė, kad Bradas Parscale'as ją muša.“

Pranešta, kad B. Parscale'as namuose turėjo du šratinius šautuvus, du šautuvus ir šešis pistoletus bei revolverius. Jis buvo paguldytas į psichikos sveikatos įstaigą būklei įvertinti.

Iš D. Trumpo kampanijos vadovo pareigų B. Parscale'as buvo atleistas po prezidento birželio mitingo Talsoje Oklahomoje, į kurį netikėtai susirinko labai mažai – maždaug 6,2 tūkst. – žmonių, nors B. Parscale'as gyrėsi, kad bilietų prašė daugiau kaip milijonas.

Vis dėlto B. Parscale'as liko svarbi figūra D. Trumpo kampanijos komandoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

anonimas

anonimas portretas
Jeigu tik "buvęs", tai kam dar rašyti? Mūsų žiniasklaida puola ir stengiasi sumenkinti Trumpą. O be reikalo. Jo varžovas palaiko BLM judėjimą, kuris visiškai suniokojo Ameriką ir sudaužė daugelio žmonių gyvenimus.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių