Quantcast

Bučoje nužudytą grožio specialistę atpažino iš manikiūro: dronu užfiksuota, kaip į ją šaudė iš tanko

  • Teksto dydis:

Rusija toliau tęsia žiaurumus Ukrainoje, o į dienos šviesą keliamos naujos širdį veriančios istorijos. Viena tokių – nužudytos grožio specialistės. Bučoje moters kūną Rusijos kariai paliko tiesiog gatvėje, o artimieji ją atpažino tik iš unikalaus manikiūro.

Pasaulį apskriejo nuotrauka, daryta po žudynių Bučoje. Nuotraukoje matyti purve esanti moteris ranka, pirštai papuošti rožiniu manikiūru. Būtent ši detalė ir padėjo atpažinti, jog nužudytoji – vietiniams gerai žinoma grožio specialistė Iryna Filkina. Tinklaraštininikė socialiniuose tinkluose dažnai dalydavosi mokomaisiais vaizdo įrašais.

Dailymail.co.uk skelbia, kad moteris buvo atpažinta po to, kai po pasaulį pasklido jos rankos nuotrauka su ryškiai raudonu ir rožiniu nagų laku. Kai buvo atskleista jos tapatybė, paaiškėjo ir daugiau šokiruojančių detalių. Dronu nufilmuotoje medžiagoje matyti, kaip lemtingą akimirką moteris dviračiu važiavo namo, tačiau pasukus už kampo laukė tankas. Rusijos kariai paleido šūvį, pasimatė dūmai, o dviratininkė taip ir neišlindo iš už kampo.

Kaip skelbia dailymail.co.uk, žuvusiosios dukra maldavo mamos nevažiuoti dviračiu, o kuo greičiau bėgti iš miesto. Deja, moteris to padaryti nespėjo ir tapo dar viena Rusijos armijos auka. Grožio specialistei iki namų buvo likę vos 15 min.


Šiame straipsnyje: karas Ukrainoježuvo civiliaiBuča

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių