Quantcast

Brazilijoje bendras mirčių nuo COVID-19 skaičius perkopė 40 tūkst.

Brazilijoje bendras mirčių nuo COVID-19 skaičius perkopė 40 tūkst., o užsikrėtimo atvejų šalyje jau daugiau nei 800 tūkst., rodo naujausi Sveikatos ministerijos duomenys.

Apie tai paskelbta bendram Pietų Amerikoje patvirtintų COVID-19 atvejų skaičiui pasiekus 1,5 mln. ribą. Žemyne patvirtinta iš viso daugiau nei 73 600 mirčių nuo šios ligos.

Per pastarąsias 24 val. Brazilijoje patvirtintos 1 239 mirtys nuo COVID-19, bendras mirčių šalyje skaičius yra didesnis nei 40 900. Brazilija šiuo metu yra trečia iš koronaviruso labiausiai paveiktų šalių, tačiau manoma, kad penktadienį ji aplenks ir Jungtinę Karalystę.

Brazilija, kurioje gyvena maždaug 212 mln. žmonių, per parą užregistravo daugiau nei 30 tūkst. užsikrėtimo atvejų, o bendras jų skaičius dabar šalyje yra 802 800. Pagal šį rodiklį Brazilija nusileidžia tik JAV.

Tačiau ekspertai numato, kad tikrasis užsikrėtimo atvejų skaičius gali būti dar didesnis šaliai neatliekant pakankamai testų dėl koronaviruso.

Ketvirtadienį du didžiausi Brazilijos miestai San Paulas ir Rio de Žaneiras vėl atvėrė prekybos centrų duris. Šie du miestai kol kas yra labiausiai koronaviruso paveikti miestai Brazilijoje. San Paulas patvirtino jau daugiau nei 10 tūkst. mirties atvejų, Rio de Žaneiras – daugiau nei 7 300.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip rodykite mela!

Taip rodykite mela! portretas
Kuo daugiau karstu tuo baisiau ir tikroviskiau melas atrodo. Zmogus taigi nepatikrins sito melo
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių