Quantcast

Brazilijoje areštuotas vokiečių diplomatas, kaltinamas sutuoktinio nužudymu

Brazilijos policija paskelbė šeštadienį areštavusi vokiečių diplomatą, įtariamą savo sutuoktinio belgo nužudymu jų namuose Rio de Žaneire ir bandymu nuslėpti nusikaltimą.

Vokietijos konsulato Rio de Žaneire konsulas Uwe Herbertas Hahnas (Uvė Herbertas Hanas) pareigūnams sakė, kad jo vyras, Belgijos pilietis Walteris Henri Maximilienas Biotas (Valteris Anri Maksimilienas Biotas) penktadienį vakare pasijuto blogai, susmuko ir susitrenkęs galvą mirė, sakoma policijos pranešime.

Tačiau palaikų ir poros buto prestižiniame pajūrio rajone Ipanemoje ištyrimas parodė, kad W. H. M. Biotas buvo smarkiai sumuštas.

„Konsulo pateikta įvykių versija, kad auka pargriuvo, nesiderina su teismo medicinos ekspertizės išvadomis“, – Rio de Žaneiro 14-osios policijos nuovados paskyrose socialinėje žiniasklaidoje rašė pareigūnė Camila Lourenco (Kamila Lorensu).

Konsulo pateikta įvykių versija, kad auka pargriuvo, nesiderina su teismo medicinos ekspertizės išvadomis.

Tyrimo metu „surasta įvairių sumušimų, taip pat ir liemens srityje, atitinkančių sužeidimus, padaromus trypiant, ir sužalojimų, atitinkančių užpuolimą su cilindro formos įrankiu“, sakė ji.

Matant lavoną „mirties aplinkybės rėžia akį“, pridūrė pareigūnė.

Nuovados paskyroje instagrame paskelbtose nuotraukose matyti kraujo dėmės ant poros buto grindų ir baldų.

Brazilijos žiniasklaidos pranešimuose sakoma, kad dėl nusikaltimo pobūdžio U. H. Hahnas diplomatinės neliečiamybės neturės.

U. H. Hahnas, kuris su W. H. M. Biotu buvo susituokęs 20 metų, prieš atvykstant policijai bandė išvalyti nusikaltimo vietą, o tada pareigūnams pasakė, kad jo vyras daug gėrė ir vartojo migdomuosius, sakoma pranešimuose.

Už savaitės W. H. M. Biotui būtų suėję 53 metai.

Vokietijos ambasada Brazilijoje kol kas neatsakė į prašymą pateikti informacijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vėl rėks kad homofobai kalti

Vėl rėks kad homofobai kalti portretas
Keisti tie vaivorykštiniai BDSM žaidimėliai... Aistros pagautas Rudamanskis priplumpino Kluonį. Ot naujiena!

linkiu

linkiu portretas
visiems pe di kams ir lezbem issizudyti. Slykstynes, turbu viens kitam siknas susidraske is susipyko:-))) karma lauks visu issigimeliu!!!

tai

tai portretas
fasistai kuriuos ner kam suvavldyt'''
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių